Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lost in Random

Egy dobókocka lesz a társunk a Lost in Randomban

Újabb indie fejlesztést karolt fel az Electronic Arts.

2021.07.23. 11:08 | Dino | kategória: Játék

Az utóbbi években a nagy kiadók mind igyekeznek az indie játékfejlesztői szcénát is felkarolni, szinte mindenkinek van már erre szakosodott brandje. Az Electronic Arts esetében ez az EA Originals márkanevet takarja, és olyan remek játékokat köszönhetünk ennek, mint a két Unravel, az A Way Out vagy az It Takes Two. Az idei EA Play Live keretében pedig bejelentették a következő EA Originals játékot, ami a Lost in Random címet viseli.

Egy igazán komor mesébe csöppenünk ebben a programban, méghozzá egy olyan világba, ahol dobókockák döntenek szinte mindenről. Random világában járunk, ahol egy gonosz királynő uralkodik. Egy testvérpár, Even és Odd épp utóbbi születésnapját ünnepli, azonban vidámságukat megszakítja a királynő érkezése. Ugyanis ebben a világban 12 évesen mindenkinek dobnia kell a rejtélyes fekete kockával, az pedig eldönti a sorsukat egész hátra lévő életükre. A lány hatost dob, ami elméletileg azt jelenti, hogy Odd a királynő udvarába kerül, és ott luxus körülmények között élhet - de vajon tényleg ez az igazság?

Even egy évvel később furcsa jelet észlel, ami arra utal, hogy testvére veszélyben lehet. Így aztán útnak indul, hogy megtalálja a jel forrását. A Kocka völgyébe érkezve egy élő dobókockára bukkan, innentől Dicey mindenhová elkíséri - és sok esetben őt eldobva dől el, mi is történik velünk. Kalandjaink során érméket gyűjhetünk, amelyekből különleges erővel rendelkező kártyákat vásárolhatunk. Innentől pedig paklink megfelelő összeállításával győzhetjük le az ellenséges lényeket.

A Lost in Random szeptember 10-én jelenik meg, PC-re és minden aktuális konzolra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Egy dobókocka lesz a társunk a Lost in Randomban
Egy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in RandombanEgy dobókocka lesz a társunk a Lost in Randomban
Lost in Random
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Lost in Random

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló