Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

Az új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

Újabb platformokon kalandozhatunk hamarosan ebben a zeldaszerű játékban.

2021.07.23. 16:22 | Dino | kategória: Játék

Az utóbbi időben elég divatos lett "zeldaszerű" játékot készíteni. Kicsik és nagyok egyaránt megpróbálkoztak a Nintendo híres sorozatának stílusának lemásolásával, így született meg például az A Knight's Quest, az Ocean's Heart vagy a Ubisofttól az Immortals: Fenyx Rising. És hasonló a hamarosan PS5-re és XSX-re is megérkező Yonder: The Cloud Catcher Chronicles is.

A játék helyszíne Gemea csodás szigete, egy nagy nyílt világ, ahol nyolc különféle környezetben kalandozhatunk, napos trópusi tengerparttól hófedte hegycsúcsokig. Mindegyik területen másféle növényekkel és állatokkal találkozhatunk, de változnak a játékban a napszakok és az évszakok is.

Gemea vidéke viszont nem olyan tökéletes, mint amilyennek a fentiek alapján tűnik: a titokzatos murk borította be a szigetet, és ránk vár, hogy megtisztítsuk tőle, különböző feladványok megoldásával, valamint a sprite lények felkutatásával és erejük használatával. Közben pedig craftolhatunk, kereskedhetünk, farmot építhetünk, és különböző szakmákat sajátíthatunk el, hogy segítsük Gemea lakóit.

A Yonder: The Cloud Catcher Chronicles eredetileg PC-re és PlayStation 4-re jelent meg 2017 nyarán, majd egy évvel később jött ki a Switch verzió. Napokon belül pedig az aktuális konzolgenerációra is elérhető lesz: július 27-én érkezik a PlayStation 5 verzió, augusztus 4-én pedig az Xbox Series X/S változat. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Az új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles
Az új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher ChroniclesAz új konzolgenerációra is megérkezik a Yonder: The Cloud Catcher Chronicles

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló