Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Knight's Quest

A Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőit

Jövő héten érkezik az akció-kalandjáték.

2019.10.03. 22:36 | szerző: Dino | kategória: Játék

Október 10-én jelenik meg a Sky 9 Games új játéka, az A Knight's Quest, amelynek fejlesztésére egyértelműen a Zelda játékok hatottak a legjobban. Egy nyílt világú akció-kalandjátékot indíthatunk el hamarosan a gépünkön.

Főhősünk Rusty, a jószivű de ügyetlen kalandor, aki véletlenül indít el egy olyan eseménysort, amely otthonának, Regalia földjének pusztulásával fenyeget. Ugrándozás, logikai és ügyességi részek, és persze harcok várnak rá. Kezdetben kardjára és pajzsára számíthat Rusty, azonban ahogy halad előre, a tűz, jég és az idő erejét is felhasználhatja.

A torontói Sky 9 munkáját a cheshire-i d3t csapat is segíti (nekik köszönhettük például tavaly a Shenmue felújítását), a kiadói feladatokat pedig a Curve Digital vállalta magára.

Az A Knight's Quest PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelenik meg. A számítógépes változat kizárólag az Epic Games Store-ban lesz kapható. ■

előző
következő
A Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőit
A Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőitA Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőitA Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőitA Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőitA Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőitA Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőitA Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőitA Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőitA Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőitA Zelda játékok inspirálták az A Knight's Quest fejlesztőit

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló