Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Zero: Maiden of Black Water

Ősszel visszatér a Project Zero: Maiden of Black Water

2015-ben Nintendo Wii U-n már riogatott a játék, idén PC-n és az új konzolokon újra megteheti.

2021.08.02. 13:58 | GeryG | kategória: Játék

A Koei Tecmo gondozásában jelent meg még 2014-ben Japánban, majd egy évvel később már világszerte a Project Zero: Maiden of Black Water. A horror kalandjáték akkor kizárólag Nintendo Wii U-n volt elérhető, és bár kimagasló sikereket nem ért el, összességében egy jó kis japán horror volt.

Ennek tehát immár hat-hét éve, de a kiadó most látta elérkezettnek az időt, hogy újra elővegye a játékot. Természetesen az újrázás apropója, hogy ezúttal már az előző és az aktuális konzolgenerációra, valamint PC-re is kiadják, ez pedig némi ráncfelvarrást is von maga után.

A történet néhány fiatalról szól, akik elindulnak a rejtélyes Hikami hegyre, ahol korábban számos más fiatalnak veszett nyoma örökre. A hegyen épp e fiatalok kísértetei és más démonok kísértenek, akik mind arra törekszenek, hogy ők is örökre elvesszenek a hegyen. Szerencsére hőseink egy speciális kamerával vannak felfegyverkezve, amely képes megsebesíteni a szellemeket, ha lefotózzák vele őket.

A Project Zero: Maiden of Black Water október 28-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Project Zero: Maiden of Black Water
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project Zero: Maiden of Black Water

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló