Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Signal State

A szintetizátorok működése ihlette a The Signal State alkotóit

Érdekes logikai játék jön hamarosan egy szingapúri fejlesztőcsapattól.

2021.09.13. 12:53 | Dino | kategória: Játék

A logikai játékok egyik válfaját alkotják azok az alkotások, amelyek valamilyen formában kapcsolódnak a programozáshoz. Ilyen például a Shenzhen I/O, a while true: learn(), vagy a kisebbeknek szánt Rabbids Coding.

A The Signal State abban hasonlít a fentiekhez, hogy ebben is különböző elektronikai modulokat kell egymáshoz drótoznunk a feladatban megadott cél eléréséhez. A szingapúri Reckoner Industries játékát a szintetizátorok ihlették, így olyan alkatrészek várnak ránk, mint például elosztók, logikai kapuk, jelerősítők, samplerek vagy jelkésleltetők. Az említett cél pedig nem más, mint az adott bemenetet vagy bemeneteket valamilyen módon átalakítani, hogy megfeleljen a kimeneten elvárt jeleknek.

A csapat amúgy történetbe ágyazta a feladatokat, de ez számomra a demóval játszva kicsit furának tűnt: egy lepusztult farmon kell a különböző berendezéseket (világítás, generátor stb.) helyreállítanunk azáltal, hogy megoldjuk a logikai feladványokat - ezeket erős asszociációs képességekkel tudjuk gondolatban hozzákapcsolni a sztoriban említett szerkezetekhez, mint például amikor az öntözésszabályzónál a két kimenetre megfelelő módon kell a forrásjelet szétosztanunk.

A The Signal State szeptember 23-án jelenik meg PC-re (Windows és Mac). Akinek az érdeklődését pedig felkeltették a fentiek, kipróbálhatja a demót, amelyben 10 pálya vár ránk. Ebből kilenc a játék elejének tűnik, az utolsó viszont igen erősen próbára teszi már agytekervényeinket. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A szintetizátorok működése ihlette a The Signal State alkotóit
A szintetizátorok működése ihlette a The Signal State alkotóitA szintetizátorok működése ihlette a The Signal State alkotóitA szintetizátorok működése ihlette a The Signal State alkotóitA szintetizátorok működése ihlette a The Signal State alkotóitA szintetizátorok működése ihlette a The Signal State alkotóitA szintetizátorok működése ihlette a The Signal State alkotóitA szintetizátorok működése ihlette a The Signal State alkotóit
The Signal State
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Signal State

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló