Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Age of Darkness: Final Stand

A Team17 kiadásában érkezik az Age of Darkness: Final Stand

Nappal erőforrásokat és túlélőket kell keresni, majd megerősíteni a menedékünket, hogy túlélhessük az éjszaka borzalmait.

2021.09.17. 17:20 | GeryG | kategória: Játék

A Team17 kiadó karolta fel a PlaySide stúdiót és annak készülő új játékát, az Age of Darkness: Final Standet. Egy stratégiai játékról van szó, amelyben nem a birodalom felvirágoztatása a cél, hanem pusztán túlélni minél több éjszakát. A világot ugyanis sötét gonosz járja, amely éjszaka csap le és mindenfelé csak pusztulást és sötétséget hagy maga után.

A játékosoknak így nappal gondosan megtervezett menetrend szerint kell minél több erőforrást és nyersanyagot összegyűjteniük, az sem baj, ha menet közben más túlélőket is maguk mellé tudnak venni. Majd jöhet a menedék megerősítése, mielőtt lemegy a nap. Ha beköszönt az éjszaka, akkor megelevenednek a rémálmok és csak a jó felkészülés jelentheti a túlélést hajnalig.

A fejlesztők elmondása szerint a játék alatt dolgozó motor képes akár 70 ezer egységből álló tömegeket is megmozgatni a képernyőn. A véletlenszerűen generált pályát kezdetben a kártékony köd lepi be, ezt a játékosoknak kell fokozatosan felszámolnia és ezáltal felszabadítani a világot alóla. Ez már csak azért is fontos, mert a ködben születnek a szörnyek, amik éjszaka a menedéket ostromolják.

Az Age of Darkness: Final Stand október 7-én érkezik meg a Steamre, de ekkor még csak a korai változatot lehet majd kipróbálni. Arról nincs hír, hogy meddig maradhat ebben az állapotban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A Team17 kiadásában érkezik az Age of Darkness: Final Stand
A Team17 kiadásában érkezik az Age of Darkness: Final StandA Team17 kiadásában érkezik az Age of Darkness: Final StandA Team17 kiadásában érkezik az Age of Darkness: Final StandA Team17 kiadásában érkezik az Age of Darkness: Final StandA Team17 kiadásában érkezik az Age of Darkness: Final StandA Team17 kiadásában érkezik az Age of Darkness: Final StandA Team17 kiadásában érkezik az Age of Darkness: Final StandA Team17 kiadásában érkezik az Age of Darkness: Final Stand
Age of Darkness: Final Stand
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Age of Darkness: Final Stand

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló