Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Disney Classic Games Collection

Még ősszel jön a Disney Classic Games Collection

A csomagban az Aladdin, a The Lion King és a The Jungle Book felújított kiadásai lapulnak.

2021.09.28. 13:25 | GeryG | kategória: Játék

2019-ben jelent meg az Aladdin és a The Lion King felújított kiadása a Disney Classic Games csomag részeként. Most a Nighthawk Interactive jóvoltából e csomag tovább bővül, ugyanis készül a Disney Classic Games Collection. Ebben pedig a fent említett két játék mellett már a The Jungle Book is helyet kap.

Ez elsőre igen soványka ajánlatnak tűnhet (legalábbis azoknak, akik korábban megvették a fenti csomagot), ezért a készítők igyekeznek minél több extrával vonzóvá tenni. Azon túl, hogy egy teljes harmadik játékot is kapunk, az Aladdinból is több verzió kerül a csomagba. Emellett kapunk oda-visszapörgetési opciót a nehéz részekhez, bárhol bekapcsolódhatunk a játékba. Lesz egy múzeum funkció, amelyben a játékok készítésének kulisszái mögé vezetnek be minket. Végül, de nem utolsósorban a beépített lejátszóban mindhárom játék teljes zenei repertoárját meg lehet hallgatni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Disney Classic Games Collection mikor jelenhet meg, de a tervek szerint még ősszel számíthatunk rá PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló