Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cotton Guardian Force Saturn Tribute

Vasárnaptól előrendelhető a Cotton Guardian Force Saturn Tribute

A boszis shoot 'em-up széria rajongóinak készült az újabb kiadvány.

2021.10.15. 15:54 | Dino | kategória: Játék

30 évvel ezelőtt jelent meg a játéktermekben a Cotton széria első darabja, a Cotton: Fantastic Night Dreams, amelyet számos más további shoot 'em-up követett a kis boszi főszereplésével. A jubileum alkalmából érkezett meg nyáron a Cotton Reboot, most pedig egy gyűjtői kiadásról jött hír.

A Strictly Limited Games kiadásában Switchre és PlayStation 4-re dobozos formában megjelenő Cotton Guardian Force Saturn Tribute október 17-én éjféltől lesz előrendelhető, és a Cotton 2, Cotton Boomerang és Guardian Force játékokat tartalmazza.

Ahogy azt a retro játékokra specializálódott kiadótól megszokhattuk, ebből a játékból is limitált példányszám lesz megvásárolható. A 39,99 euróba kerülő Limited Editionből és a 69,99 eurós Collector's Editionből egyaránt 2500-2500 Switch és 1000-1000 PS4-es változat készül. Az utóbbi mágnesesen záródó dobozba kerül, és a játék mellé kapunk többek közt posztert, poharat, teásbögre-figurát, art bookot, kitűzőt, soundtracket és matricákat.

Vasárnaptól előrendelhető a Cotton Guardian Force Saturn Tribute

És ezzel nincs vége a Cotton-széria ünneplésének, hamarosan felfedik a Cotton 100% és Panorama Cotton új kiadásainak tartalmát, valamint más meglepetéseket is ígérnek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló