Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

A Ubisoft elkotyogta a Rainbow Six: Extraction pontos dátumát?

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy valamikor az év elején jelenhet meg a játék.

2021.10.18. 11:13 | GeryG | kategória: Játék

Nagyon kétséges, hogy milyen minőséget fog képviselni a Ubisoft következő Tom Clancy játéka, a Rainbow Six: Extraction. Ebben ugyanis a kommandósokat nem egymás ellen eresztik csatába, hanem egy földönkívüli parazita faj egyedei ellen. Ez persze előzetesen akár még jól is hangozhatna, ugyanakkor az eddig látottak alapján sok rajongók kételkedik benne, hogy ebből bármi jó is kisülhet.

Sokan úgy vannak vele ugyanis, hogy ami annak idején 2018-ban egy időszakos eseményként még működhetett (ez volt a Rainbow Six: Siege Outbreak eseménye), az nem biztos, hogy egy önálló játékhoz is elegendő. Mások viszont azon a véleményen vannak, hogy ráfér a franchise-ra egy kis irányváltás és újdonság.

Hogy a károgóknak vagy a bizakodóknak lesz-e igaza, azt úgyis csak a premier után fogjuk megtudni. A Ubisoft viszont eddig nem látta el nyilvánosan pontos premierdátummal a játékát – legalábbis szándékosan nem. Most azonban könnyen lehet, hogy véletlenül kiszivárgott a megjelenés dátuma.

A kiadó egyik nemrégiben frissített blogbejegyzésében ugyanis egészen pontos dátum szerepel: 2021. január 20. Egyelőre más hivatalos felületeken nem frissítették az adatokat, így mindenhol csak annyit lehet látni, hogy 2021 januárja. De mivel a Ubisoft egyelőre nem távolította el vagy módosította a blogbejegyzést, így könnyen lehet, hogy valóban ez lesz a premier dátuma. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló