Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Propnight

November végén jön a Propnight

A The Day Before fejlesztői összedobtak egy egészen fura aszimmetrikus multiplayer horrorjátékot is.

2021.10.19. 15:07 | GeryG | kategória: Játék

A Fntastic stúdió és a Mytona kiadó nem csak a The Day Before-on dolgoznak, amely a napokban kapott pontos megjelenési dátumot. A zombis MMO mellett egy másik játék is készült, amelyre azonban nem kell jövő nyárig várni, mivel elvileg már november legvégén meg fog jelenni.

Ez a Propnight, amely egy aszimmetrikus multiplayer túlélőhorror lesz. A játékosok választhatnak, hogy egy partyban a négy túlélő valamelyikét vagy az egy szem rájuk vadászó gyilkost alakítják. Ha utóbbit, akkor nincs különösebben bonyolult feladatuk: el kell kapni minden más játékost, mielőtt azok meglépnének.

Az érdekesebb rész ezúttal a túlélőké. Ők ugyanis egyszerű hétköznapi emberkék, akik valamilyen módon képesek bármilyen tereptárgyá átváltozni. Ez elsősorban azt a célt szolgálja, hogy a közelben ólálkodó gyilkos elől el tudjanak bújni. Viszont a video tanúsága szerint egészen mókás jelenetek is kerekedhetnek a dologból, ahogy egy hordó vagy egy játékautó formájában menekülnek a gyilkos elől.

A Propnight november 30-án fog megjelenni PC-re. Érdekesség, hogy idén tavasszal volt egy nagyon hasonló játék, ám a Prop Hunt igen kínos bukás lett. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
November végén jön a Propnight
November végén jön a PropnightNovember végén jön a PropnightNovember végén jön a PropnightNovember végén jön a PropnightNovember végén jön a Propnight

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló