Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Itt az Uncharted mozifilm első trailere

Itt az Uncharted mozifilm első trailere

Februárban lesz a bemutató, a jelenlegi tervek szerint kizárólag mozikban.

2021.10.21. 16:02 | Dino | kategória: Mozi

Igencsak hányatott sorsú projekt az Uncharted mozifilm, amelyen már 2008-ban elkezdtek dolgozni, aztán számos filmes adta fel a küzdelmet az évek során. Most viszont úgy néz ki, csak finisbe ért a dolog, mivel azon kívül, hogy megvan a bemutató dátuma (oké, ilyen már volt évekkel ezelőtt is), ezúttal egy trailer is érkezett a Sony Picturestől.

A népszerű játékszériát alapul vevő film főszerepeiben olyanokat láthatunk, mint Tom Holland (Nathan Drake), Mark Wahlberg (Victor Sullivan, azaz Sully), Sophia Ali (Chloe Frazer), Tati Gabrielle (Braddock), valamint Antonio Banderas.

A filmet 2022. február 18-án mutatják be (legalábbis az USÁ-ban), ráadásul a tervek szerint kizárólag a mozikban. Azaz ennél a filmnél nem várható, hogy a premiernapon felkerül valamelyik streaming-szolgáltató kínálatába is. A fenti trailer mellett pedig egy behind the scenes video is érkezett.

Az Uncharted sorozat két része - az Uncharted 4: A Thief's End és a The Lost Legacy amúgy épp jövő év elején kerül kiadásra PlayStation 5-re, amit azok után PC-s port is követ majd. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (15)

Gobiakos
Gobiakos 2021.10.22. 12:07
"...nem lenne elég az átvezetőkből összevágni, kiegészíteni egy filmet?"

Én anno a StarCraft kapcsán álmodoztam sokáig egy ilyen jellegű egészestés alkotásért. Nyilván sosem készület el. :,-(
Ricsi1976
Ricsi1976 2021.10.22. 12:52
Na, ez gáz... Én még nem láttam értékelhető game/film adaptációt. Most se fogok szerintem.
davkar9
davkar9 2021.10.22. 14:07
Miért, EZ bevonz a moziba?:-D

Átlagnézőkkel - pókfiú ismertsége ide vagy oda - szerintem nem fognak annyit kaszálni (alapból + koronátha), mint ha csináltak volna egy rendes CG filmet a meglévő casttal és fellövik valamelyik streaming platformra. Nemrajongóként is Nolan North helyett egy 8 éves kisfiút hallani Nathan Drakeként elég fura.:-D

Gobi: LoLnál is ez ment évek óta és lám jövő hónapban jön végre a film (well, sorozat). Ha a blizz kimászik a mostani gödörből akkor talán majd egyszer.:-D Igazából én egy Warcraft folytatást is szívesen megnéznék, az és az első Jolies TR szerintem a legjobb(nézhető/élvezhető) játékadaptációk.
subject17
subject17 2021.10.22. 15:20
> első tagmondat az előző kommentemben
Gobiakos
Gobiakos 2021.10.22. 19:14
Blizz már nem fog semmit kezdeni magával sajnos, az a korszakuk elmúlt. Ezt én sajnálom talán a legjobban, mert nekem -sokakkal ellentétben- a Warcraft mozi is tetszett és nagyon bíztam a folytatásban... de lássuk be, hogy nagyon nem valószínű. A StarCraft-tal már azért nem fognak semmit kezdeni, mert nincs már meg a célközönség, A Diablo-ból meg (CG-)filmet csinálni... meh.
ajánlott olvasnivaló