Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

PC-re és PS5-re tart az Uncharted 4: A Thief's End és a The Lost Legacy

Jövő év elején érkezik a két játékot tartalmazó csomag.

2021.09.09. 23:54 | Dino | kategória: Játék

Tavasszal írtuk meg először, hogy a Sony terveiben felbukkant információk alapján PC-re is megjelenhet az Uncharted 4: A Thief's End. A PlayStation Showcase során azonban kiderült, hogy ennél többről van szó.

A Naughty Dog akciójátékából ugyanis nem csak PC-s átirat készül, hanem Uncharted: Legacy of Thieves Collection címmel egy két játékot tartalmazó remasterelt kiadást kapunk, ami PC mellett PlayStation 5-re is megjelenik. Ebben a 2016-os negyedik fejezet mellé ugyanis a 2017-es spin-offot, a The Lost Legacy felújított verzióját is megkapjuk.

Sokat persze feltételezhetően nem kell újítani a játékokon, ugyanis mindössze pár év választ el az eredeti megjelenésüktől, és akkor is már nagyon jól nézett ki mindkettő. A remaster valószínűleg jelen esetben arról szól, hogy a mára már jobban elterjedt 4K-s felbontáshoz is optimalizálják a megjelenítést, és esetleg a PlayStation 5 egyes képességeihez is igazítják a programot.

Cikkajánló
Uncharted 4: A Thief's End - MEGATESZT
Nathan Drake negyedik kalandja a PlayStation talán legnagyszerűbb sorozatának méltó lezárása. Nagyszabású cikk egy nagyszabású játékhoz.
» Olvasd el!

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection 2022 elején jelenik meg. Először a PlayStation 5 változatot vásárolhatjuk meg, majd valamivel később adják ki az Iron Galaxy műhelyében készülő PC-s átiratot.

Cikkajánló
Uncharted: The Lost Legacy
Most kiderül, valóban van-e élet Nathan után, Chloe és Nadine is van-e olyan jó kincsvadász?
» Olvasd el!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló