Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Max magyarjai

2003.09.18. 23:22 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Semmi kétség, a Max (Max, hazai bemutató: szeptember 25.) nálunk is alaposan meg fogja osztani a mozinézőket: hiszen az egész világon viták csaptak fel a nyomában. Az ifjú Adolf Hitler és egy zsidó műkereskedő különös barátságát bemutató történetet sokan botrányosnak tartják, és sokan vitatják.
Egy biztos: a jórészt Magyarországon forgatott film magyar közreműködői mind vitathatatlanul kellemes emlékekről számolnak be, és jól érezték magukat a John Cusack-kal közösen végzett munka során.
Hernádi Judit azt nyilatkozta, hogy mindkét főszereplő, Cusack és a Hitlert alakító Noah Taylor is nagyon kedves volt vele. Sőt, ő úgy emlékszik, hogy a stáb a vicces, kedves Taylort imádta a legjobban, ő igazi „édes pofa” volt. Cusack-ról csak annyit mondott: „jó volt vele dolgozni, mert tudott az ember szemébe nézni.”
Kulka János szerint sem megrázó híres emberekkel játszani. Legfeljebb akkor illetődött meg, amikor a közös munka közben megnézte az Amerika kedvencei című vígjátékot. „nemrég még Julia Roberts-szel csókolózott, most meg velem dolgozik!” – gondolta Stohl András számára a helyzet egyszerűbb: neki nem volt közös jelenete Cusack-kal, így a partvonalról, kényelmesen figyelhette, hogyan alkalul át a vidám, amerikai színész a félkarú, keserű emberbaráttá, aki puszta szeszélyből gondoskodni akar egy szegény, kétbalkezes veteránon: a későbbi Hitleren. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.