Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 2042

Ilyen lesz PC-n a Battlefield 2042

A játék új trailerben mutatja meg a legszebb arcát, illetve az is kiderült, mit kapnak az EA Play és Xbox Games Pass előfizetők.

2021.11.04. 13:42 | GeryG | kategória: Játék

Az idei november a Call of Duty: Vanguard és a Battlefield 2042 párharcáról szólhat. Míg előbbi már holnap megjelenik, utóbbira még két hetet várni kell. Hogy addig se unatkozzanak a rajongók, a DICE összedobott egy új előzetest, amely kifejezetten a PC-s változatra koncentrál. Azon belül is az Nvidia RTX videokártyákkal elérhető grafikai részletességre.

Már a Battlefield V is az első közt volt a ray tracing effektek kihasználásában, nem lesz ez másképp a Battlefield 2042 esetében sem. Lesz ray-traced ambient occlusion, amely az árnyékok még élethűbb ábrázolásáért felelős, illetve a DLSS technológiának köszönhetően látványosan javulni fog a játék teljesítménye. Emellett az Nvidia Reflex biztosítja a lehető legkisebb késleltetést.

A fejlesztők az új trailer mellett egy másik fontos hírrel is készültek. Azok, akik élő Xbox Games Pass vagy Xbox Games Pass Ultimate előfizetéssel rendelkeznek, tíz órát ingyen játszhatnak a játékkal november 12-től. Akik a játék Gold agy Ultimate kiadását rendelik elő, azok november 12-én már a teljes játékhoz hozzáférhetnek majd, illetve ugyanez vonatkozik azokra is, akik EA Play Pro előfizetéssel rendelkeznek.

A Battlefield 2042 mindenki más számára november 19-én fog megjelenni PC mellett PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Battlefield 2042
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 2042

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló