Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Depp már nem kalóz

2003.09.18. 23:23 | Dino | kategória: Mozi

A Velencei Filmfesztivál első számú kedvence Johnny Depp volt. Bármerre járt, izgatott, sikoltozó lánytömegek fogadták. Pedig a negyvenéves rosszfiú már nem olyan, mint az imázsa: csendes családapa lett belőle, bár most is kócosan és félig kiszőkített hajjal jár.
A változás két fonos jele: tartós kapcsolata Vanessa Paradis-zel, a francia színésznővel és A Karib-tenger kalózai (Pirates of the Caribbean, hazai bemutató: szeptember 18.) című kaland-komédiában vállalt szerepe. Az eddig egyedül az USA-ban majd 300 millió (!) dollár bevételt hozó film eddig Depp legsiekresebb, legnépszerűbb filmje.
– Egyáltalán nem baj, ha egy film, amiben játszom, nagyon sok és sokféle embernek tetszik – nyilatkozta Depp. – Ebben a filmben nagyon megtaláltam a nekem tetsző világot. Végül is egy mesebeli, különös univerzum ez a kalózos történet, ahol mindenki flúgos egy kicsit, de azért könnyedén végiszalad két emelet magasan egy vékony kötélen. A jelmezeket meg a díszleteket is imádtam. Azért legjobban mégis a saját figurámat élveztem... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló