Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hammerting

Bő egy év után elhagyta korai változatát a Hammerting

A játékban törp bányákat vájhatunk a hegyek mélyébe.

2021.11.18. 19:25 | GeryG | kategória: Játék

Tavaly októberben rajtolt el a Warpzone Studios játéka, a Hammerting korai változata. Ebben oldalnézetben irányíthattuk szorgos és aranyra mindig kiéhezett törp bányászainkat, a feladat pedig egy Móriát rókalyukká satnyító tárnák ásása.

A játék bő egy évet töltött early accessben, ám a minap egy méretes frissítés kíséretében kilépett ebből a fázisból, így immár hivatalosan is a teljes játék érhető el a Steamen. Az egy év alatt olyan újdonságokkal bővült a játékmenet, mint láva és víz, a véletlenszerűen generált felszíni világ, a fejleszthető felszerelések vagy a éhség és fáradtság.

Ezekhez jött most hozzá a legújabb frissítéssel az online kooperatív mód, a felszíni népek egymás közti háborúskodása, valamint egy sor új recept, anyag és használati tárgy. A frissítés részletes leírását a Steamen találjátok, ahol egyébként november 24-ig 33%-os kedvezmény is jár a játék árából.

A Hammerting kizárólag PC-re készült el és a Team 17 kiadó gondozásában jelent meg. Ebből az alkalomból egy launch trailert is összedobtak a készítők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Hammerting
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hammerting

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló