Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Age of Empires IV

Jön az Age of Empires IV téli nagy frissítése

De még azt megelőzően is számíthatunk javítócsomagra.

2021.11.23. 19:01 | GeryG | kategória: Játék

Közel egy hónapja jelent meg a Relic Entertainment stratégiai játéka, az Age of Empires IV, amely ha tökéletes nem is lett, de mindenképp méltó folytatása a nagy múltú sorozatnak. A fejlesztők azóta sem pihentek túl sokat, hiszen dolgoznak a játék hibáinak javításán, illetve a játékelemek finomításán, érkezett is már egy kisebb frissítés, amely profilok összekapcsolását orvosolta.

Ennek eredményeként a közeljövőben hibajavító csomagokra és frissítésekre lehet számítani, illetve várhatóan lesznek változtatások a kezelőfelületen is. A tervek szerint először egy kisebb frissítés érkezik, amely elsősorban a teljesítményen fog javítani vagy legalábbis kiegyensúlyozni azt. Ezt követően pedig egy nagyobb téli bővítésre lehet számítani.

Cikkajánló
Age of Empires IV teszt – Tizenhat évet vártunk rá
A sorozat története még az előző évezredbe nyúlik vissza, de méltó-e a folytatás az elődök hagyatékához?
» Olvasd el!

Ebben olyan a játékosok által kért funkciók is helyet fognak kapni a rengeteg hibajavítás mellett, mint a térkép party utáni áttekintésének lehetősége. Ezt egyébként a tavaszi frissítéssel tovább fogják fejleszteni, akkor már váltani lehet majd a party előtti és utáni térképek között, hogy lássuk, mi miként változott. A játékon belül minitérkép is több módosításon át fog esni, ezek a jobb átláthatóságot szolgálják majd.

Az egységek tulajdonságait is finomhangolni fogják, így például az íjászok, számszeríjászok és lándzsások sokkal nagyobb veszélyt jelentenek majd a lovasságra. Bizonyos római, francia, kínai és mongol, valamin orosz egységeket érintő hibákat is javítani fognak. A téli frissítéshez hasonló lesz a jövő tavaszra tervezett csomag is. Ebben debütálni fog a szerkesztő, amellyel saját pályákat, küldetéseket, játékmódokat és egyebeket lehet majd tervezni, és persze mindent megoszthatunk majd a többi játékossal is. Szintén tavasszal rajtol majd el a játék első ranglista szezonja is, ezek mindig tizenkét hétig fognak tartani. Ebben debütálhat majd a rajongók által kért őrjárat funkció is.

Jön az Age of Empires IV téli nagy frissítése

Azt egyelőre nem tudni, hogy a téli és a tavaszi nagy frissítések mikor érkezhetnek meg, de előbbi várhatóan még idén. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Age of Empires IV
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Age of Empires IV

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló