Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age 4

Távozott a Dragon Age 4 senior kreatív fejlesztője

Matt Goldman otthagyta a BioWare stúdióját.

2021.11.24. 18:28 | GeryG | kategória: Játék

Először 2018-ban hallhattunk a Dragon Age 4-ről, de sem akkor, sem az azóta eltelt években nem sok részlet látott napvilágot. Mondhatjuk úgy is, hogy a BioWare pont úgy kezeli a projektet, ahogy várható, hiszen ha ez a játékuk is megbukik, az könnyen az egész cég bukását is jelentheti. Márpedig bukásból jutott neki az utóbbi évekre bőven, szóval nem nagyon szabad kockáztatniuk.

Így azt nem lehet tudni, hogy hol is tart jelenleg a játék fejlesztése, de nem épp jó hírek érkeztek a stúdió háza tájáról.A Kotaku csípett el egy belsős mailt, amelyet Gary McKay, a stúdió elnöke küldött körbe a munkatársainak. Ebből kiderült, hogy a játék fejlesztésének senior kreatív vezetője, Matt Goldman azonnali hatállyal távozik a stúdiótól.

Ez már csak azért is komoly érvágás lehet a csapatnak, ugyanis Matt Goldman 1998 óta része volt a BioWare életének, és olyan játékok fejlesztését vezette, mint a Jade Empire, a Baldur’s Gate 2 vagy az MDK 2. Igaz, hogy 2006 és 2009 között egyszer már elhagyta a stúdiót, akkor a Microsoftnál dolgozott. Most viszont sem azt nem tudni, hogy pontosan miért is távozik, sem azt, hogy hova, illetve azt sem, hogy ki veheti át a helyét a Dragon Age 4 fejlesztésében. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dragon Age 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dragon Age 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló