Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Total War Saga: Troy

Az Iliász adja A Total War Saga: Troy új kiegészítőjét

A Rhesus & Memnon DLC indítja majd az új évet.

2021.12.03. 22:21 | GeryG | kategória: Játék

A Creative Assembly újabb DLC-vel tervezi bővíteni a tavaly megjelent A Total War Saga: Troyt. A stratégiai játékhoz eddig is készültek már kiegészítők, amelyekben hol új népek, hol pedig mitikus lények gyarapították tovább az egyébként sem szegényes tartalmat. A sort 2022 legelején a Rhesus & Memnon DLC fogja folytatni.

A kiegészítőben a Trójai háború két nagy hőse, Memnon és Rhesus lesz a főszereplő, akik saját sereggel és egyedi képességekkel vetik bele magukat a háborúba. Rhesus, a trák király serege az erős, korai támadások taktikáját követi, melyet sorsdöntő rohamok, és pajzs nélkül harcoló egységek egészítenek ki, de rendkívül jó rohamozó egységekkel, a páncélokon áthatoló lövedékekkel, és kitűnő morállal is rendelkezik. Memnon pedig a Aithiopsz multikulturális seregét vezeti. A sereg pedig gyors, könnyűpáncélos harcosokból áll, akik állják a sarat a csatában; a multikulturális összetételű sereg egységei számos stratégiai előnyt nyújtanak. Mindketten egyedi kampányelemeket kínálnak majd a játékosoknak.

Rhesust irányítva fel kell keresni és egyesíteni a trák törzseket, hiszen közösen hatalmas és erős sereget alkothatnak. Eközben elit egységekhez is hozzá lehet férni, illetve település-bónuszokat is fel lehet oldani. Memnont csak a pusztítás érdekli, ezért serege nem táborozhat a településeket, cserébe a hadizsákmány sokkal többet segít neki. Seregeit négy területen toborozhatja: Aethiopia, Egyiptom, Canaan és Susa. Bár kémjein és követei nincsenek, presztízsével követőket vonz magához, amelyek speciális akciókat biztosítanak a csaták előtt.

A Rhesus & Memnon kiegészítő a tervek szerint december 14-én fog megjelenni, a kiegészítőről bővebben a hivatalos oldalon olvashattok. ■

A Total War Saga: Troy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
A Total War Saga: Troy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló