Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

V Rising

Új előzetessel jelentkezett a V Rising

A trailerben a harcrendszerbe kapunk egy kis bepillantást.

2021.12.20. 14:38 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Úgy tűnik, hogy a játékfejlesztők hosszabb szünet után újra felfedezték a vámpíros sztorikban rejlő lehetőségeket, erre az egyik legújabb példa a V Rising lesz. Ugyan a megjelenési időpontról még nincs hivatalos információ, a fejlesztő Stunlock Studios most a harcrendszert mutatja be egy új trailerben.

Először láthatjuk mozgásban mind a PvE, mind a PvP módot, melyet a szerepjáték kínál. Lesz lehetőségünk közelharcra, támadhatunk távolról, illetve varázslattal és persze vámpírfogainkkal is ráronthatunk az ellenfeleinkre.

A V Rising egy nyílt világú RPG túlélőjáték, melyben több évszázadnyi álmunkból ébredve egy különös és ismeretlen világban találjuk magunkat. Vámpírként vadásznunk kell, hogy a vértől visszanyerjünk erőnket, és helyreállítsuk hatalmunkat az emberek világa felett.

Eközben újjáépítjük vámpírkastélyunkat, az embereket pedig a szolgáinkká tehetjük, hogy birodalmunkat növelhessük. Azonban nem minden emberi lény pusztán vérbank vagy szolga, a játék során méltán szoronghatunk a vámpírvadászok miatt is, akik sok más ellenség mellett igyekeznek eltörölni minket a létezés minden szintjéről.

A V Rising PC-re jelenik meg, dátuma azonban egyelőre várat magára. A béta verzióra már lehet regisztrálni a játék hivatalos oldalán. ■

előző
következő
Új előzetessel jelentkezett a V Rising
Új előzetessel jelentkezett a V RisingÚj előzetessel jelentkezett a V RisingÚj előzetessel jelentkezett a V RisingÚj előzetessel jelentkezett a V RisingÚj előzetessel jelentkezett a V RisingÚj előzetessel jelentkezett a V RisingÚj előzetessel jelentkezett a V RisingÚj előzetessel jelentkezett a V RisingÚj előzetessel jelentkezett a V RisingÚj előzetessel jelentkezett a V Rising
V Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
V Rising

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló