Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tainted Grail

Jövő év végén érkezik a Tainted Grail: The Fall of Avalon PC-re

Az Artúr mondakörre építő RPG újabb előzetessel jelentkezett.

2021.12.23. 17:50 | Jaxx | kategória: Játék

Bejelentették a Tainted Grail: The Fall of Avalon megjelenését PC-re (megint), ám ezúttal egy kicsit közelebb kerülhetünk a dátumához. Ugyan a sajtóközlemény szerint még mindig csak negyedévre tudjuk szűkíteni, hármat így is kizárhatunk közülük.

A játék tehát 2022. negyedik negyedévében, tehát valamikor az év végén lesz elérhető, ennek örömére pedig egy vadonatúj trailert is kaptunk.

A Tainted Grail: The Fall of Avalon a népszerű társasjáték újragondolt változata, mely most egy nyílt világú szerepjátékba invitál bennünket. Egy sötét fantasy kalandnak lehetünk részesei, mely történetének fővonalát az Artúr legendák ihlették. Az emberek az édenkert reményében érkeznek meg Avalon elátkozott szigetére, ám egy pokoli és velejéig romlott világban találjuk magukat helyette, melynek valóságát a titokzatos Wyrdness elferdíti és megrontja, a Vörös Halál pestise tizedeli a lakóit.

A Tainted Grail: The Fall of Avalon világában állandó fenyegetettségben kalandozunk nemcsak e kettő okán, hanem a ránk leselkedő szörnyetegek miatt is. Az idő pedig fogytán...

A sötét történet 2022 végén indul PC-n. ■

előző
következő
Jövő év végén érkezik a Tainted Grail: The Fall of Avalon PC-re
Jövő év végén érkezik a Tainted Grail: The Fall of Avalon PC-reJövő év végén érkezik a Tainted Grail: The Fall of Avalon PC-reJövő év végén érkezik a Tainted Grail: The Fall of Avalon PC-reJövő év végén érkezik a Tainted Grail: The Fall of Avalon PC-reJövő év végén érkezik a Tainted Grail: The Fall of Avalon PC-reJövő év végén érkezik a Tainted Grail: The Fall of Avalon PC-reJövő év végén érkezik a Tainted Grail: The Fall of Avalon PC-reJövő év végén érkezik a Tainted Grail: The Fall of Avalon PC-re
Tainted Grail
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tainted Grail

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló