Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Wunderwaffe

A Project Wunderwaffe első gameplay trailerével jelentkezik

Titkos földalatti bázist tervezünk és építünk a II. világháború végkimenetelének megváltoztatásáért.

2021.12.26. 16:38 | Jaxx | kategória: Játék

A Gameparic gondozásában megjelenő Project Wunderwaffe újabb fejlesztői videóval jelentkezett, melyben a játékmenet bemutatása kapta a főszerepet. A játékban a megszokottól eltérően a németek oldalát igyekszünk erősíteni egy titkos bunker megépítésével, fejlesztésével és menedzselésével.

Az oldalnézetes földalatti óvóhely nem kizárólag védelmi célokat lát majd el, hanem mellette fegyverfejlesztésre is használjuk, hogy akár a háború végjátékát is megváltoztathassuk.

Az erődítmény formálása mellett azonban más feladatunk is lesz. A Project Wunderwaffében harcba kell szállnunk az ellenséges Szovjet és Szövetséges erőkkel is, miközben létrehozzuk a csodafegyvert, ami átírhatja az általunk ismert történelmi tényeket.

Létesítményünket teljesen önfenntartóvá kell tennünk, gondoskodva minden részletről, beleértve a friss levegőt, az elektromos hálózatot és a tiszta víz elérhetőségét is. Fejlesztünk majd kémközpontot, teszthelyiséget, laboratóriumokat és még sok mást.

A Project Wunderwaffe szépen halad a megjelenés felé, dátumról azonban egyelőre nem érkezett hír. ■

előző
következő
A Project Wunderwaffe első gameplay trailerével jelentkezik
A Project Wunderwaffe első gameplay trailerével jelentkezikA Project Wunderwaffe első gameplay trailerével jelentkezikA Project Wunderwaffe első gameplay trailerével jelentkezikA Project Wunderwaffe első gameplay trailerével jelentkezikA Project Wunderwaffe első gameplay trailerével jelentkezik
Project Wunderwaffe
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project Wunderwaffe

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló