Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Curious Expedition 2

Kalandorok figyelem! PlayStationre és Xboxra tart a Curious Expedition 2

Ezzel egy időben a játék legfrissebb DLC-je is megérkezik.

2022.03.09. 14:50 | Jaxx | kategória: Játék

Tavaly év elején már tesztkörre is vittük a Curious Expedition 2-t, ez alapján kollégánk tetszését maximálisan elnyerte. A játék színes, bővelkedik kalandokban, útitársaink valóban mind egyéniségek, a kivitelezése pedig remek.

A platformbővítéshez új előzetest is kaptunk, melyben nem csak a változatos környezetet ismerhetjük meg, hanem a leküzdendő ellenfelek közül néhányat, illetve a dobókockarendszeren alapuló harcot is.

A Curious Expedition 2 fantasy világa a viktoriánus kort tárja elénk, egy sor expedíción keresztül kell felfedeznünk szigeteit. Mind az irányított, mind pedig a társkarakterek procedurálisan generáltak, szerelembe esnek, összevesznek, szóval sok-sok döntést hoznak majd, ahogy mi is. Ezek mindegyike hatással lesz a történet alakulására, néha igen kellemetlen lehetőségek közül kell kiválasztanunk a legkisebb rosszat. Nyersanyag és kincsgyűjtés közben így az is fontos lesz, hogy társaink megőrizzék lelki egyensúlyukat, mert csak az ő segítségükkel tudunk gazdag zsákmánnyal hazatérni.

Cikkajánló
Curious Expedition 2 teszt
Remek folytatást kapott a viktoriánus-kori expedíció-szimulátor.
» Olvasd el!

A két új platform mellett a legfrissebb, Highlands of Avalon DLC is megjelenik, mely egy teljesen új szigettípust, 8 új karaktert, új felszerelést, a pikt törzset és még sok mást is ad majd az alapjátékhoz.

A Curious Expedition 2 PC-re és Nintendo Switchre már megjelent, ezeket követi a PlayStation 4 és Xbox One március 17-én (PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokról pedig visszafelé is kompatibilis). A Highlands of Avalon pedig ugyanezen a napon érkezik meg a konzolokra. ■

Curious Expedition 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Curious Expedition 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló