Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Wunderwaffe

Fő komplexumát mutatja be a Project Wunderwaffe

A világháborús játékhoz újabb tartalmi betekintés érkezett.

2022.03.21. 09:19 | Jaxx | kategória: Játék

Új részletek érkeztek a Project Wunderwaffe központi bunkerével kapcsolatban, melybe ezúttal kicsit részletesebben tekinthetünk be. Megismerhetjük történetét, illetve a ránk váró feladatok egy részére is fény derül.

Ha lemaradtatok volna a játék első traileréről, itt megnézhetitek, hogyan alakítható a II. világháború végkimenetele a játékban.

A Riese Complex a Bagoly-hegység területésn található, ahol a németek 1943-tól nagyszabású építésbe fogtak, mely azonos kódnéven volt ismert. A Riese, vagyis Óriás komplexumot azonban sosem fejezték be, egy sor félbehagyott földalatti alagút és terem maradt utánuk. A Vörös Hadsereg érkezése előtt távozó németek eredetileg persze a teljes kivitelezésre készültek, így a hegyvonulat erdeiben számtalan építőanyag, többek közt cement és kábelek találhatóak. A bunkerrel kapcsolatban az épület célja eléggé homályos, az építkezés maga azonban jól dokumentált.

A Project Wunderwaffe legfőbb tere lesz a Riese Complex, melyben titokzatos fejlesztésen ügyködhetünk, hogy megváltoztathassuk a történelem menetét. A bunkert egyébként egy valódi erődítmény tervei inspirálták, melyet a Harmadik Birodalom épített volna Lengyelországban.

A Project Wunderwaffe PC-re készül, megjelenési idejét azonban még nem fedték fel. ■

előző
következő
Fő komplexumát mutatja be a Project Wunderwaffe
Fő komplexumát mutatja be a Project WunderwaffeFő komplexumát mutatja be a Project WunderwaffeFő komplexumát mutatja be a Project WunderwaffeFő komplexumát mutatja be a Project WunderwaffeFő komplexumát mutatja be a Project Wunderwaffe
Project Wunderwaffe
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Project Wunderwaffe

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló