Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Galactic Civilizations IV

Harmadik frissítését is megkapta a Galactic Civilizations IV bétája

Immár a legapróbb részletig személyre szabhatjuk játékbeli civilizációnkat.

2022.04.04. 10:24 | Jaxx | kategória: Játék

A Galactic Civilizations franchise negyedik darabjához ismét frissítés érkezett, mely a tartalmi frissítés mellett javításokat és a játékélményt fejlesztő elemeket is tartalmaz. A Galactic Civilizations IV Beta 3 Update-ben megjelenik a civilizációkat létrehozó eszköz, mellyel gyakorlatilag a képzeletünk szab határt a részleteknek.

Többek közt ezt az elemet is bemutatja a frissítéshez tartozó legújabb videó, melyből azt is megtudhatjuk, milyen mélységekig határozhatunk leendő fajunkkal kapcsolatban.

A Galactic Civilizations IV-ben fő feladatunk megismerni és felfedezni új csillagrendszereket, technológiákat, más fajokat, természetesen saját civilizációnkat menedzselve mindeközben. Utóbbihoz személyiségi jegyeket, kultúrát, kinézetet, űrhajókat és még ezer apróságot állíthatunk be kedvünk szerint, emellett egy új küldetésforma, a Leader Events is bemutatkozik. Utóbbi egy szerteágazó eseményláncolatot takar, innentől a vezetők mind saját történettel és ennek megfelelően egyedi quest rendszerrel rendelkeznek majd, a házasságkötéstől a bűnözési ráta emelkedéséig sok esemény következményeivel kell megbirkózniuk.

Ha szeretnétek megtudni, mi minden tartozik a frissítésbe, itt elolvashatjátok részletesen. ■

előző
következő
Harmadik frissítését is megkapta a Galactic Civilizations IV bétája
Harmadik frissítését is megkapta a Galactic Civilizations IV bétájaHarmadik frissítését is megkapta a Galactic Civilizations IV bétájaHarmadik frissítését is megkapta a Galactic Civilizations IV bétájaHarmadik frissítését is megkapta a Galactic Civilizations IV bétájaHarmadik frissítését is megkapta a Galactic Civilizations IV bétájaHarmadik frissítését is megkapta a Galactic Civilizations IV bétája
Galactic Civilizations IV
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Galactic Civilizations IV

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló