Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fabular: Once Upon a Spacetime

Hamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a Spacetime

A sikeres kickstarter kampányt idén a korai hozzáférési szakasz követi.

2022.04.13. 08:35 | Jaxx | kategória: Játék

2016 óta várjuk, hogy megérkezzen a Fabular: Once Upon a Spacetime, ám most úgy tűnik, hogy a játék végre révbe ért. A különleges koncepcióban három egymástól eléggé távol álló elemet ötvözött a hazai indie csapat, melyek a népmesék, a világűr és a középkor.

A játék előzetesében megnézhetjük, miként sikerült a hangulatos egyveleget életre hívni.

A Fabular: Once Upon a Spacetime techno-fantasy rougelike világában epikus kalandra indulunk, az utolsó királyi sarjként pedig egy egész birodalom jövője múlik majd rajtunk. A procedurálisan generált univerzumban a lovagok páncélos űrhajókkal vívják csatáikat, az elesett ellenfeleket lootolva pedig jobb fegyvereket és upgrade-eket szerezhetnek. Nyersanyagtartalékaikra is oda kell figyelniük, hiszen ezek ritkák és ha kimerülnek a készletek, ott ragadhatnak az űrben valahol.

A királyságot a Void lordoktól kell majd megmenteniük, akik a Napot lopták el, így válik a Fabular: Once Upon a Spacetime egy fantasy történetté bátorságról és becsületről.

Cikkajánló
Érdekesen ötvöz egymástól távoli dolgokat a hazai indie fejlesztés.
» Olvasd el!

A játék még idén megjelenik PC-re, korai hozzáférésben. ■

előző
következő
Hamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a Spacetime
Hamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a SpacetimeHamarosan elstartol végre a hazai fejlesztésű Fabular: Once Upon a Spacetime
Fabular: Once Upon a Spacetime
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fabular: Once Upon a Spacetime

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló