Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sons of the Forest

Októberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjáték

A népszerű The Forest folytatásának is tekinthető játékot sokadik alkalommal halasztották el.

2022.05.09. 17:32 | GeryG | kategória: Játék

A túlélőhorror kalandjátékok tábora az elmúlt években igen jelentősen megduzzadt és a nagy számok törvénye alapján néhány kimondottan jól sikerült darabbal is lehetett találkozni. Ilyen volt a Green Hell és a The Forest is. És e tárbort erősítheti majd az Endnight Games stúdió következő játéka, a Sons of the Forest is, amely az imént említett The Forest folytatásának vagy épp szellemi örökösének is tekinthető.

Az alapok így nagyjából ugyanazok lesznek, vagyis egy kannibálokkal és más veszedelmes lényekkel teli erődben kell majd napról napra küzdenünk a túlélésért. Míg az első játékban egy repülőszerencsétlenség után a fiunk után kutattunk, addig a fejlesztők e játék sztoriját hétpecsétes titokként őrzik, mindössze annyi derült ki, hogy ezúttal egy mentőakció részeként érkezünk egy titokzatos szigetre, hogy felkutassunk egy eltűnt milliárdost.

Ami a játékmenetet illeti, a szokásos túlélős elemekre számíthatunk, csak épp tovább fejlesztve és kibővítve. Mivel eleve nem egy baleset túlélőjeként, hanem egy mentőcsapat jól felszerelt tagjaként kezdünk, így vélhetően az eszköztárunk is bőségesebb lesz. Az évszakok változni fognak és ez jelentősen hatni fog a lehetőségeinkre és feladatainkra. Míg nyáron könnyedén szerezhetünk élelmet a növényekből vagy foghatunk pisztrángot a folyókból, addig mindez télen nyilván sokkal körülményesebb lesz. Így jó lesz előre gondoskodni a készletek felhalmozásáról is.

A Sons of the Forestet 2019-ben jelentették be, akkor úgy számolták, hogy 2021 végén már meg is jelenhet. Ebből aztán előbb 2022 eleje, majd májusa lett, de senki se számítson rá, hogy a következő napokban megérkezik a játék. A legújabb hírek szerint ugyanis a premier csak idén októberben lehet esedékes, hacsak addig megint közbe nem szól valami. ■

előző
következő
Októberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjáték
Októberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjátékOktóberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjátékOktóberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjátékOktóberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjátékOktóberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjátékOktóberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjátékOktóberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjátékOktóberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjátékOktóberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjátékOktóberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjátékOktóberben jöhet a Sons of the Forest horror kalandjáték

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló