Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Valiant

The Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite Games

Egy ex-kereszteslovag történetét követhetjük az új játékban.

2022.05.17. 15:58 | Dino | kategória: Játék

A Sudden Strike 4 és a S.W.I.N.E. HD Remastered után vadonatúj projektbe kezdtek a hazai Kite Games munkatársai. Azt viszont nem lehetett tudni, hogy mi lesz a következő játékuk – egészen mostanáig. A THQ Nordic ugyanis lerántotta a leplet, és rögtön két trailert is kaptunk a bejelentés mellé.

A játék a The Valiant címet kapta, és egy egykori kereszteslovag, Theoderich von Akenburg történetét ismerhetjük meg benne. A lovag kiábrándult a háborúból, azonban egy 15 évvel a múltba esemény visszaszólítja. Akkor ugyanis egy bajtársával, Ulrich von Grevellel egy törött ősi ereklyére leltek, Áron botjára. Egy fiatal szerzetes, Malcolm kopogtat be főhősünkhöz, elmesélve, hogy a bot különleges erőt képvisel, ami nem halandók kezébe való, Ulrich pedig elkezdte keresgélni a hiányzó darabokat – ha azonban összeáll az ereklye, az nem sok jóval kecsegtet.

Theoderich így aztán útnak indul, hogy egykori társa előtt szerezze meg a darabokat. Kalandjai Európán és a Közel-Keleten keresztül vezetnek, és annak során több más harcossal is találkoznak, akik ugyanazzal a céllal vágtak neki útjuknak.

A 15 egyszemélyes küldetésnek különböző csapatokkal vághatunk neki. A hőscsapatok mindegyike három különböző skill tree-vel rendelkezik, amelyek változatos passzív és aktív képességeket biztosítanak, ahogy szintet lépünk. A hősök képességeit és fegyvereit, valamint felszereléseit pedig kombinálhatjuk is.

Nem marad ki a játékból a multiplayer lehetőség se. Kooperatívan a háromfős Last Man Standing módban tehetjük próbára képességeinket: ellenségek hordáival kell szembeszállnunk, és fokozatosan növelni lovagjaink szintjét. Kompetitív játékra pedig a PvP-módok állnak majd rendelkezésre, 1v1 és 2v2 ütközetekkel.

A The Valiant PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X-re készül. Megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. ■

előző
következő
The Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite Games
The Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite GamesThe Valiant: akció-stratégia-RPG hibriden dolgozik a hazai Kite Games

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló