25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Képeken a The Callisto Protocol groteszk szörnyei

A játék le sem tagadhatná „dedszpészes” gyökereit.

Írta: GeryG

A Striking Distance stúdió, amely első játékán dolgozik, kifejezetten azt a feladatot kapta, hogy a PUBG-hez kapcsolódó projekteken dolgozzon. Ehhez képest a Glen Schofield által vezetett csapat első játéka a The Callisto Protocol lesz, amely a sci-fi túlélőhorror táborát fogja erősíteni.

A játékról a bejelentése óta csak keveset lehetett hallani, de az már az első percektől kezdve tudható volt, hogy valójában a világon semmi köze nem lesz a PUBG-hez. Illetve annyi mindenképp, hogy „ugyanabban az univerzumban” fog játszódni, csak épp pár száz évvel később. És az első látnivalók után – plusz ismerve Glen Schofield szakmai előéletét – az is nyilvánvalóvá vált, hogy valójában a Dead Space játékok szellemi örököséről lehet szó.

Ezt most még inkább megerősítik azok a képek, amelyek a játékból származnak és az abban szereplő groteszk szörnyeket ábrázolják. A képek a Game Informer játéknak dedikált digitális magazinjából származnak, ahol pár érdekesség is kiderült. Ezek szerint a stúdió továbbra is magabiztos abban, hogy a The Callisto Protocol még ebben a naptári évben megjelenhet, ráadásul lesz benne cross-gen opció is, vagyis platformgenerációtól függetlenül lehet majd együtt játszani benne.

A képeken látható szörnyeket biophage-eknek nevezik és lőfegyverek mellett közelharci eszközökkel is felvehetjük majd velük a harcot. Emellett Jacob névre keresztelt hősünknek lesz egy olyan kütyüje is, amivel magához ránthat bizonyos dolgokat.

Egyelőre ennyi derült ki a játékról, amely továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • The Callisto Protocol
  • The Callisto Protocol
  • The Callisto Protocol
  • The Callisto Protocol
  • The Callisto Protocol
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!