Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Callisto Protocol

Képeken a The Callisto Protocol groteszk szörnyei

A játék le sem tagadhatná „dedszpészes” gyökereit.

2022.05.27. 23:23 | GeryG | kategória: Játék

A Striking Distance stúdió, amely első játékán dolgozik, kifejezetten azt a feladatot kapta, hogy a PUBG-hez kapcsolódó projekteken dolgozzon. Ehhez képest a Glen Schofield által vezetett csapat első játéka a The Callisto Protocol lesz, amely a sci-fi túlélőhorror táborát fogja erősíteni.

A játékról a bejelentése óta csak keveset lehetett hallani, de az már az első percektől kezdve tudható volt, hogy valójában a világon semmi köze nem lesz a PUBG-hez. Illetve annyi mindenképp, hogy „ugyanabban az univerzumban” fog játszódni, csak épp pár száz évvel később. És az első látnivalók után – plusz ismerve Glen Schofield szakmai előéletét – az is nyilvánvalóvá vált, hogy valójában a Dead Space játékok szellemi örököséről lehet szó.

Ezt most még inkább megerősítik azok a képek, amelyek a játékból származnak és az abban szereplő groteszk szörnyeket ábrázolják. A képek a Game Informer játéknak dedikált digitális magazinjából származnak, ahol pár érdekesség is kiderült. Ezek szerint a stúdió továbbra is magabiztos abban, hogy a The Callisto Protocol még ebben a naptári évben megjelenhet, ráadásul lesz benne cross-gen opció is, vagyis platformgenerációtól függetlenül lehet majd együtt játszani benne.

A képeken látható szörnyeket biophage-eknek nevezik és lőfegyverek mellett közelharci eszközökkel is felvehetjük majd velük a harcot. Emellett Jacob névre keresztelt hősünknek lesz egy olyan kütyüje is, amivel magához ránthat bizonyos dolgokat.

Egyelőre ennyi derült ki a játékról, amely továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal. ■

előző
következő
Képeken a The Callisto Protocol groteszk szörnyei
Képeken a The Callisto Protocol groteszk szörnyeiKépeken a The Callisto Protocol groteszk szörnyeiKépeken a The Callisto Protocol groteszk szörnyeiKépeken a The Callisto Protocol groteszk szörnyeiKépeken a The Callisto Protocol groteszk szörnyei
The Callisto Protocol
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Callisto Protocol

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló