Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2022

Redfall

Megmutatta magát a Redfall

A vámpíros akció-szerepjáték a Microsoft és a Bethesda ma estei show-ján virított egy kis gameplayt.

2022.06.12. 21:51 | GeryG | kategória: E3 2022

Először tavaly nyáron hallhattunk az Arkane Studios boszorkánykonyhájának egyik üstjében rotyogó Redfallról, majd legutóbb idén tavasszal, amikor kiderült, hogy csak valamikor jövőre jelenhet meg. És a készítők a kettő között sem tömték trailerekkel, képekkel és infókkal a kíváncsi rajongókat.

Most viszont a Microsoft és a Bethesda E3-at imitáló show-jának egyik játéka épp a Redfall volt, amely virított is egy szép játékmenet-bemutatót. A közel hatperces bemutatóban megismerkedhetünk a négy játszható vámpírvadásszal és azok egyedi képességeivel.

A trailer főszereplője Layla, a négy vadász egyike, aki egy templomban száll szembe néhány vérszívóval. Az egyik egyedi képessége, hogy egy erőtérrel képes megvédeni magát és akár el is lökni az ellenfeleit. A csapat mesterlövésze Jacob, aki képes akár láthatatlanná is válni, míg az ügyeletes kütyüguru Remi névre hallgat. Ahol ő van, ott van a pici robotkutya szerű társa is, aki szintén vámpírokra vadászik. Végül, de nem utolsósorban Devinder, a kriptozoológus, aki mindenféle eszközökkel képes egyszerre több vámpírt is jobblétre szenderíteni.

A trailerből a játék sztoriját is megismerhetjük, miszerint a kis tengerparti városka egykor maga volt a paradicsom, de erre rájöttek a vámpírok is. Miután valahogy örökre eltakarták a napot és a tengert is „lecsapolták”, lényegében teljesen elvágták a várost a külvilágtól. Így az ottani lakosok végül három csoportba tömörültek: vámpírok lettek, egy vámpírrá válni vágyó szekta tagjai lettek, vagy halottak lettek. Plusz még a játék négy főhőse, akik egyik csoportba se tartoznak.

A Redfall a tervek szerint valamikor 2023-ban jelenhet meg. A fejlesztés PC mellett kizárólag Xbox Series X/S-re folyik. ■

Kulcsszavak: Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

Redfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Redfall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló