Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo IV

Diablo IV trailerduó

Az egyik videóban a fejlesztők játszanak a régóta várt játékkal, a másikban pedig közelebbről megismerkedhetünk a necromancer osztállyal.

2022.06.12. 23:14 | GeryG | kategória: Játék

Míg a rajongókban forrnak az indulatok a Diablo Immortal miatt (a játék finoman szólva sem aratott osztatlan sikert a hibák és a brutál eltúlzott mikrotranzakció miatt), addig a Diablo IV még mindig csak nagyon keveset hajlandó megmutatni magából. Most szerencsére a Microsoft és a Bethesda show-ján nem volt szégyenlős és mindjárt két trailerrel is villantott.

Az első video egy karakterosztály-bemutató, egészen pontosan a necromanceré. Ez a játék ötödik és egyben utolsó osztály a barbár, a druida, a tolvaj és a mágus után. Nagy meglepetésekre nem kell tőle számítani, pontosan abban lesz a legjobb, amiben minden más játékban, ahol felbukkan: sötét praktikák mestere, akinek egy csettintésébe kerül feltámasztani a halottakat, akik aztán elvégzik helyette a piszkos munkát. Megvan ennek is a szépsége, aki megtanulja jól használni, elég hatékony karakter építhet majd erre az osztályra.

A második video pedig egy fejlesztői bemutató, amelyben általánosságban mesélnek a játékról. Hatalmas nyílt világ várja majd a játékosokat, ahol 150 dungeon várja majd, hogy feltárjuk és kitakarítsuk őket. Lesznek ellenség által megszállt területek, amelyek leigázása után békés falvak és közösségi terek épülnek a helyükre. Mivel a játék világa osztott lesz, így találkozhatunk más játékosokkal, közös küldetésekre indulhatunk velük, de bizonyos régiókban a PvP is megengedett. Azokat a játékosokat, akik már hosszú ideje nem találtak legyőzőre, bajnokká avatja a játék, ettől fogva sokkal nagyobb jutalom jár annak, aki mégis legyőzi.

A kampány teljesítésével persze nem kell a Diablo IV-nek felkerülnie a polcra, erről az end game tartalmak gondoskodnak. Bizonyos dungeonök csak a sztori teljesítése után nyílnak meg, illetve lesz egy teljesen új és hosszú fejlődési fa is. Nem beszélve a fejlesztők által a premier utánra ígért tartalmi bővítésekről, bőven lesz, ami a monitorok előtt tartsa hosszú távon is a játékosokat.

Ami még nagyon fontos, hogy a legfrissebb hírek szerint a Diablo IV valamikor 2023-ban fog megjelenni, eddig ez sem volt köztudott. A játék PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül. ■

Kulcsszavak: Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

Diablo IV
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo IV

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló