Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

As Dusk Falls

Nyár kellős közepén jön az As Dusk Falls

Az új előzetesben megnézhetjük a kalandjáték egészen egyedi vizuális stílusát is.

2022.06.13. 00:09 | GeryG | kategória: Játék

Az idei nyár egyik meglepetésjátéka lehet az Interior/Night stúdió kalandjátéka, az As Dusk Falls, amely most vadonatúj előzetesben kapott pontos premierdátumot. A játék immár nyolc éve készül, de már csak hetekre vagyunk a megjelenésétől.

A sztori két egymástól teljesen független család történetét meséli el, amely egy 1998-as éjszakán örökre összefonódik. Egy balul elsült rablás során kell meghoznunk olyan döntéseket, amelyek aztán mindkét család életét évtizedekre előre meghatározzák. Ki tudunk-e szabadulni a családunk mérgező hatása alól? Mit vagyunk hajlandóak feláldozni azokért, akiket szeretünk? Legyőzhetjük-e a saját múltunkat?

A játék egyik erősségének egyértelműen a vizuális megvalósítás ígérkezik. A fejlesztők ugyanis a színészeket digitálisan egyfajta mozgó képregénnyé varázsolják. Nehéz leírni, hogy mindez hogyan is fest, de az biztos, hogy elég egyedi és nagyon hangulatos. Már csak ezért is érdemes megnézni az új előzetest.

És persze azért is, mert a végén kiderül, hogy az As Dusk Falls július 19-én fog megjelenni PC-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Nyár kellős közepén jön az As Dusk Falls
Nyár kellős közepén jön az As Dusk FallsNyár kellős közepén jön az As Dusk FallsNyár kellős közepén jön az As Dusk FallsNyár kellős közepén jön az As Dusk FallsNyár kellős közepén jön az As Dusk FallsNyár kellős közepén jön az As Dusk FallsNyár kellős közepén jön az As Dusk FallsNyár kellős közepén jön az As Dusk FallsNyár kellős közepén jön az As Dusk FallsNyár kellős közepén jön az As Dusk Falls
As Dusk Falls
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
As Dusk Falls

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló