Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Mystery Cleaner

Ha azt hitted, hogy a The Mystery Cleanerben csak takarítani kell, tévedsz

A játékban olyan helyekre is bejuthatunk, ahol földi halandó még nem járt.

2022.06.16. 09:15 | Jaxx | kategória: Játék

Ha nem érzed elegendőnek, hogy minden héten takarítasz otthon, akkor a The Mystery Cleanert Neked találták ki. A játékban azonban versenyszerűen fogod űzni ezt a „sportot”, mely elsőre talán egyszerűnek tűnik, nem igaz? Csak felmosol, ablakot takarítasz és kész. Hát. Nem.

De mielőtt elmondanám, hogy pontosan miről is szól, nézd meg az előzetest.

A The Mystery Cleaner története szerint a halmozódó kifizetetlen számlák miatt kényszerülsz majd részt venni egy takarítóversenyben. Azonban a jócskán alulértékelt takarítói-karbantartói munka gyorsan megváltozik. Szeretnél olyan szobákba belépni, ahová csak az elnöknek szabad? Vagy éppen feltakarítani egy idegen lény felboncolása után?

A munka piszkos része lesz a Tiéd, ám közben egy sor puzzle-t és rejtvényt is megoldhatsz, néha a kiutat is Neked kell megtalálnod egy-egy megbízás végeztével. Ki gondolta volna, hogy a világ legösszetettebb biztonsági rendszereit is meg lehet kerülni egy szivaccsal, moppal, szemetessel vagy nagynyomású mosóval? (Na jó, azért emellett ragasztó, porszívó és elemlámpa is lesz Nálad. Bizony.)

A The Mystery Cleaner megjelenéséről egyelőre csak annyi információnk van, hogy PC-re biztosan megérkezik. ■

előző
következő
Ha azt hitted, hogy a The Mystery Cleanerben csak takarítani kell, tévedsz
Ha azt hitted, hogy a The Mystery Cleanerben csak takarítani kell, tévedszHa azt hitted, hogy a The Mystery Cleanerben csak takarítani kell, tévedszHa azt hitted, hogy a The Mystery Cleanerben csak takarítani kell, tévedszHa azt hitted, hogy a The Mystery Cleanerben csak takarítani kell, tévedszHa azt hitted, hogy a The Mystery Cleanerben csak takarítani kell, tévedszHa azt hitted, hogy a The Mystery Cleanerben csak takarítani kell, tévedszHa azt hitted, hogy a The Mystery Cleanerben csak takarítani kell, tévedszHa azt hitted, hogy a The Mystery Cleanerben csak takarítani kell, tévedsz

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló