Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Evil West

Két hónapot késik az Evil West

A vadnyugati akciójáték így szeptember helyett csak novemberben jelenik meg.

2022.08.18. 10:37 | GeryG | kategória: Játékhírek

Sokak érdeklődését felkeltette a Flying Wild Hog stúdió újabb őrült akciójátéka, az Evil West, amelyet sokan csak a vadnyugati God of Warként emlegetnek. Az eredeti elképzelések szerint szeptemberben jelent volna meg, de a Focus Entertainment kiadó hivatalos közleményéből kiderült, hogy picit változtak a tervek.

A játékban egy titkos vámpírvadász társaság egyik utolsó még aktív ügynökének cowboy kalapját húzhatjuk a fejünkre, hogy revolverrel vagy bármi más kezünk ügyébe kerülő fegyverrel zavarjuk vissza a vérszívókat a túlvilágra. De nem csak vámpírok grasszálnak majd a vadnyugaton, hanem más szörnyszülöttek is, őket sem kell majd kímélni.

De visszatérve a Focus Interactive közleményére, ebből kiderül, hogy mivel egyszerre öt platformra is folyik a fejlesztés, egy picit több időre van szükségük ahhoz, hogy a játék azt a színvonalat képviselhesse, amit szánnak neki. Ezért, bár tudják, hogy minden halasztás frusztráló a rajongók számára, köszönik a türelmet.

A premiert a tökéletesség oltárán feláldozva két hónappal halasztják el, így szeptember helyett 2022. november 22-én számíthatunk rá. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra fog megjelenni. ■

Evil West
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Evil West

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2022.08.18. 17:20
Remek. Darktide mellett (amit szintén novemberre toltak) a legjobban várt jéték.
ajánlott olvasnivaló