25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Videón a Starship Troopers - Terran Command egyéves ütemterve

Néhány nappal ezelőtt már felvázolták a terveket, most trailert is összedobtak hozzá.

Írta: GeryG

A The Aristocrats stúdió szeptember első felében vázolta fel, hogy mi mindennel tervezik bővíteni a következő egy évben a Starship Troopers - Terran Command című stratégiai játékukat. A tervek között ingyenes frissítések, tartalmi bővítések és javítások is szerepelnek, de nem maradnak el a fizetős DLC-k sem.

Minderről most egy vadonatúj előzetest is összedobtak, amelyben újra összegzik a terveket. Először a kezelőfelület finomítására és fejlesztésére készülhetünk, majd új küldetések és egységek is érkezni fognak. Később bevezetik az achievementeket és a kihívás-küldetéseket is. Még később pedig megjelenik a küldetésszerkesztő és egy új játékmód is.

Cikkajánló
Starship Troopers: Terran Command teszt – „Szeretne többet tudni?”

Starship Troopers: Terran Command teszt – „Szeretne többet tudni?”

„Vannak űrhajóink, vannak fegyvereink, katonákra van szükség! Olyanokra, mint Stack Lumbreiser hadnagy és mint Carmen Ibanez kapitány. Olyan katonákra, mint Ace Levy közlegény és John Rico hadnagy!”

A fizetős tartalmak között pedig a kihívás-küldetésekhez kötődő minikampányt és egy új helyszínen játszódó vadonatúj kampányt is készítenek majd.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Starship Troopers - Terran Command

Platform:

Fejlesztő: The Aristocrats

Kiadó: Slitherine

Megjelenés: 2021. június 16.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!