Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms

Újabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realmsben

A Dreamworks Animation eredeti sorozata szolgált az újabb játék alapjául.

2022.09.26. 13:45 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Számos platformra érkezett meg az Így neveld a sárkányodat animációs kalandfilmsorozathoz kapcsolódva készült DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms. A játék 1300 évvel a filmeket átszövő események után kezdődik, feladatunk pedig Thunder családját és a sárkány fajt megmenteni, összesen öt különböző sárkány irányításának váltogatásával.

A játék előzetesében a színes, változatos helyszínek mellett Thundert és barátait is megnézhetjük.

A DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realmsben lesz havas-jeges táj, lángoló vulkáni pokol, kopár köves puszta és kékesen fénylő, biolumineszcens gombák megvilágította terület is. Minden karakter képességeit külön-külön építhetjük és fejleszthetjük, szükségünk is lesz rá, hiszen lesz olyan terület, melyet csak egy bizonyos sárkány készségeivel teljesíthetünk.

A sárkánybirodalom egét Plowhornt, Featherst vagy Wut és Weit irányítva szelhetjük szabadon, óriási bossokat kell legyőznünk a sikeres mentőakció érdekében. Útközben arra is fényt deríthetünk, mi zavarta meg a birodalomban fennálló egyensúlyt és békét. Ha pedig még nagyobb kihívásra vágynánk, a Challenge módban lehetőségünk lesz a szinteket egy magasabb nehézségi fokozaton is újrajátszani.

A DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Google Stadiára jelent meg. ■

előző
következő
Újabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realmsben
Újabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine RealmsbenÚjabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine RealmsbenÚjabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine RealmsbenÚjabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine RealmsbenÚjabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine RealmsbenÚjabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine RealmsbenÚjabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine RealmsbenÚjabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine RealmsbenÚjabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine RealmsbenÚjabb sárkánykalandra indulhatunk a DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realmsben
DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló