25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Megkapta első előzetesét a The Last of Us sorozat

Nézd meg Pedro Pascalt és Bella Ramseyt a jövőre érkező sorozatban!

Írta: GeryG

Pontosan tíz évvel azután, hogy a The Last of Us megjelent PlayStation 3-ra, az HBO Maxon debütálhat a díjnyertes játékból készült élőszereplős sorozat is. A projekt évek óta készül, de eddig csak kósza képeket lehetett látni belőle. Ma viszont befutott a sorozat első előzetese.

A sorozat a játék történetét fogja követni, vagyis Joel és Ellie fél Amerikán átívelő, veszélyekkel teli utazását meséli el. A modern civilizáció egy nap egy halálos vírus miatt összeomlott, a fertőzöttek megvadult és mutálódott predátorokká váltak, a túlélők pedig szigorú szabályok szerint működő karanténzónákba kényszerültek.

Joel, aki a káosz kirobbanásakor veszítette el a családját, húsz évvel később egy egyszerűnek tűnő megbízást kap. Ki kell szöktetnie egy 14 éves lányt a karanténzónából és eljuttatni egy távoli kutatóállomásra. Csakhogy az út idővel nem várt fordulatokat vesz és a kezdetben ridegen viselkedő páros egyre közelebb kerül egymáshoz, mivel a túlélés érdekében csak egymásra támaszkodhatnak.

A The Last of Us két főszerepét, vagyis Joelt és Ellie-t Pedro Pascal és Bella Ramsey alakítják majd. A trailerben mindkettőjüket láthatjuk, de sok más szereplő is felbukkan. És láthatjuk a clickerként ismert veszedelmes mutánsokat is. A sorozat valamikor 2023-ban debütál majd az HBO Maxon, de ennél közelebbit egyelőre nem tudni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

The Last of Us: Part I

Platform:

Fejlesztő: Naughty Dog

Kiadó: Sony

Megjelenés:
2022. szeptember 2. PS5
2023. március 28. PC

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!