Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Die by the Blade

Kiderült, mikor jelenik meg a Die by the Blade

Novemberben ragadhatunk kardot a játékban.

2022.09.27. 20:14 | GeryG | kategória: Játékhírek

A Triple Hill Interactive egy sikeres Kickstarter-kampány után immár az utolsó simításokat végezheti készülő új játékán, a Die by the Blade-en. Legalábbis az, hogy mostanra kiderült a hivatalos premierdátum, ami nincs is olyan messze, erre enged következtetni.

A Die by the Blade fejlesztői (a Triple Hill Interactive mellett a Grindstone és a Toko Midori Games is dolgozik a játékon) olyan játékokból merítettek ihletet, mint a Bushido Blade, a Way of the Samurai vagy a Dark Souls játékok. Vagyis kőkemény kihívást jelentő összecsapásokra készülhetünk, ahol a hangsúly a kardforgatáson lesz.

A játékosok egy samurai-punk világba kerülnek, ahol a nézeteltéréseket továbbra is tradicionális japán pengékkel rendezik le. Minden fegyver más harcstílust képvisel, de a harcrendszer keretet ad: egyetlen jól időzített és bevitt találat is halálos lehet. Viszont minden ellenfél más taktikát követel majd.

A Die by the Blade egy új előzetesben kapott megjelenési dátumot. Eszerint PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra is november 3-án fog megérkezni. A Nintendo Switch változat viszont csak valamikor 2023-ban várható. ■

előző
következő
Kiderült, mikor jelenik meg a Die by the Blade
Kiderült, mikor jelenik meg a Die by the BladeKiderült, mikor jelenik meg a Die by the BladeKiderült, mikor jelenik meg a Die by the BladeKiderült, mikor jelenik meg a Die by the BladeKiderült, mikor jelenik meg a Die by the BladeKiderült, mikor jelenik meg a Die by the BladeKiderült, mikor jelenik meg a Die by the BladeKiderült, mikor jelenik meg a Die by the Blade
Die by the Blade
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Die by the Blade

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló