25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Tippek a függönyök megformázásához (x)

Írta: hirdetés (x)

Az otthonod ablakaidba felhelyezett függönyök alapos megválasztása leginkább azért is bírhat kiemelt jelentőséggel, mert ezek a lakástextilek remekül összevonják a helyiség dekorációs sémáját és egyetlen gyors suhintással egységes, összefüggő megjelenést kölcsönöznek. Annak érdekében pedig, hogy segítsünk ezek elérésében, a mai cikkünkben hoztunk néhány függönyformázási ötletet, amelyek remélhetőleg téged is inspirálni fognak majd.

Kreálj kontrasztot a függönyeiddel!
Egy nagyobb ablak esetében két különböző stílusú és színű függöny használata elegáns kontrasztot és szemet gyönyörködtető dizájnt eredményezhet a helyiségben. A mi választásunk a Lakberbazár függöny és kiegészítők kínálatában is megtalálható Amanda hálós szerkezetű fényáteresztő függönyre és a Nathalie mintás dekor függöny kombinációjára esett, amellyel játékosságot kölcsönözhetsz a térnek, és amely nagyszerűen mutat egy sárga és rózsaszín színpalettát felvonultató helyiségben.

Tippek a függönyök megformázásához (x)

Csempészd be a természet szépségét a lakásodba!
Egy olyan mintás függöny, amely a külvilág szépségéből merít ihletet, vagyis virágos vagy botanikai nyomattal rendelkezik, könnyedén beilleszthető a klasszikus és a modern terekbe is. Kertbe nyíló festői kilátásodat elegánsan keretezheti be például a Lakberbazár Emily mintás dekor függönye, amely a krém és a zöld szín használatával és a virágos mintázatával kapcsolatot teremt a két tér között.

Használd a függönyeidet a semleges terek kiemelésére!
Sokak meggyőződésével ellentétben a függönyök többet jelentenek, mint egy befejező simítás. Csodálatos fókuszpontok lehetnek, amelyek egy kis varázslatot és textúrát csempésznek egy semleges stílusú térbe.

Ha a nappalidban megtalálható francia ablakba például a Lakberbazár Adina mintás, türkiz dekor függönyét rakod, és a falra a hozzá színben passzoló Növényi motívumot ábrázoló, kézzel festett türkiz falifestményüket helyezed, akkor könnyedén izgalmassá teheted a helyiséget.

Kombináld a klasszikus és a kortárs stílust!
A gazdag és eklektikus megjelenés érdekében egy hagyományosabb stílusú ingatlanba bátran választhatsz egy modern nyomatot vagy színt felvonultató függönyt. A Lakberbazár Ingrid sötétítő függönye szemet gyönyörködtető, trópusi dizájnt kölcsönöz egy elegáns, vintage stílusú hálószobának.

Emeld ki a függönyeidet egy pelmettel!
A klasszikus belső terekben gyakran használt pelmet a függöny tetejének elrejtésére szolgál, miközben fényűző, dekoratív hatást ad az ablakoknak.

Csak képzeld magad elé: gyönyörű, mély mustáros árnyalat a falakon, amelyet a Lakberbazár Ada velúr anyagból készült, mustársárga dekor függönye és egy hasonló színű pelmet egészít ki. A különböző felhasznált anyagok mélységet és érdekességet adnak az egyedülálló színpalettának, a pelmet pedig a hagyományos megjelenésével emeli a dizájnt.

Ahogy a fentebb leírtak is bizonyítják, a lehetőségek száma határtalan. Reméljük, hogy az ötleteink számodra is inspirációt nyújtanak majd.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!