25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

Az AOC G-Menuvel vezérelhetőek az AGON perifériák

Monitortól egéren át billentyűzetig számos eszköz vezérelhető egyetlen szoftverből.

Írta: GeryG

Az AOC G-Menuvel vezérelhetőek az AGON perifériák

Az AOC gamer márkája, az AGON egy sor olyan terméket kínál, amelyek a profi és az otthoni hobbi játékosok igényeit is képesek maradéktalanul kielégíteni. A gyártó monitorokkal, egerekkel, mechanikus billentyűzetekkel vagy épp headsetekkel és egérpadokkal szolgálja ki a játékosokat. És most bemutatták a G-Menu alkalmazást, amely mindegyik AGON gamer terméket képes kezelni.

A G-Menu minden termék beállításait egy helyen teszi elérhetővé, ezzel jelentősen megkönnyítve a játékosok életét. A billentyűzetek és egerek esetében ez a billentyűk és gombok testreszabását, az érzékenység, például a polling rate vagy a DPI-szint beállítását jelenti, a headsetek esetében pedig a hangbeállítások kezelését, beleértve a térhangzást is. A G-Menu segítségével a Light FX fényhatás beállításai és a monitor, a billentyűzet, az egér, az egérpad és a headset fényeinek szinkronizálása is kezelhető.

Az AOC G-Menuvel vezérelhetőek az AGON perifériák

Pusztán egyetlen kattintással ugyanazokat a beállítási lehetőségeket teszi lehetővé, mint a monitor képernyőn megjelenő beállításai. Az AOC Light FX opcióval ellátott monitorok RGB-világítása testre szabható, és a G-Menu legújabb frissítése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy először a szoftverben előzetesen megtekinthessék az RGB fényhatásokat, mielőtt azokat az eszközökre (monitor, billentyűzet stb.) alkalmaznák. A G-Menu lehetővé teszi továbbá a termékek közötti szín- és témaszinkronizálást is.

A G-Menu alkalmazás a gyártó hivatalos oldaláról tölthető le.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!