25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Az Age of Empires IV is ingyenes ezen a hétvégén

Próbáld ki a stratégiát és ha tetszett, vedd meg szinte féláron!

Írta: GeryG

Az Age of Empires a valósidejű stratégiák egyik legnagyobb címének számított éveken keresztül, mielőtt 2005-ben hosszú időre eltűnt volna. A széria végül 2021-ben tért vissza az Age of Empires IV-gyel, amely méltó volt az elődökhöz, ha igazán korszakalkotónak azért nem is volt mondható. A Microsoft nem bízta a véletlenre a franchise sorsát, hiszen a valósidejű stratégiák terén nagy szakérelemmel rendelkező Relic Entertainment készíthette el a játékot.

Amelyet most pár napig mindenki ingyen ki is próbálhat. Az ajánlat erre a hétvégére érvényes, vagyis február 20-ig tart. Ez idő alatt a teljes játék és annak minden eddig megjelent kiegészítője is elérhető a játékosok számára. Sőt, az eseménnyel egyszerre érkezett meg a legújabb, 6.0-s frissítés is, amely a negyedik szezon első nagy bővítőcsomagja. Ebben többek között három új pálya, a Nomad játékmód és fejlesztett landmarkok építésének lehetősége kerül a játékba.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az ingyenes eseménnyel egybekövet jelentősen le is akciózták a játékot, így az Age of Empires IV-et február 23-ig 40%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni a Steamen. Ez érvényes az alapjátékra és a Digital Deluxe Editionre is, míg a 25th Anniversary Edition 31%-os, az Age of Empires Anthology csomag pedig 26%-os kedvezménnyel vásárolható meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Age of Empires IV

Platform:

Fejlesztő: Relic Entertainment

Kiadó: Microsoft

Megjelenés:
2021. október 28. PC
2023. augusztus 22. X1, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!