25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Így éleszd újra a világot a Terra Nilben

Új előzetesben mutatják meg a készítők, milyen lépéseket tegyünk, hogy helyreállítsuk az ökoszisztémát.

Írta: GeryG

A tavasz egyik érdekes játékának ígérkezik a Free Live stúdiójában készülő Terra Nil. Egy stratégiai játékról van szó, amelyben nem birodalmat kell építenünk, sem valamilyen céget vagy hivatalt menedzselnünk. Itt a feladat az emberiség által okozott környezeti rombolás helyreállítása lesz.

A játék a minap új előzetest kapott, amelyben a készítők bemutatják a Beginner's Guide to Ecosystem Restorationt, avagy azt a virtuális kézikönyvet, amely segít majd minket a küldetésünk teljesítésében. Ebben minden leírást megtalálunk majd a játékban szereplő létesítményekről, azok működéséről és szükségleteiről.

A játékosok egy szinte halott világot kapnak, ahol vissza kell állítaniuk a természet egyensúlyát. Ehhez el kell tűntetniük a szennyezést a talajból, a levegőből és a vízből. Vissza kell telepíteniük az erdőket, abban pedig újra kell indítaniuk az életet. Ha mindezzel sikerrel járnak, még nincs vége, ugyanis amint a természet visszavette az uralmat a környék felett, minden nyomot el is kell tűntetni maguk után, mintha sosem jártak volna ott.

A Terra Nil március 28-án fog megjelenni PC-re, valamint a Netflix videojátékos szolgáltatására is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Terra Nil

Platform:

Fejlesztő: Free Lives

Kiadó: Devolver Digital

Megjelenés: 2023. március 28.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!