25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

A kimondottan gyerekeknek szánt elsőrangú cipők (x)

Írta: hirdetés (x)

Egy több évtizedes tapasztalattal rendelkező osztrák márka a gyerekek egészséges fejlődésének hatékony segítését tekinti legfontosabb küldetésének. Minden egyes modell tervezésének alapja a kicsik biztonságának és stabil lábtartásának a garantálása. A legjobb választás gyermekeinknek!

A Richter az esztétikus kivitelezésre is nagy figyelmet fordít, nemcsak a minőségre. A kicsik még növésben vannak, ezért lábfejüket is lazább szalagok jellemzik. A Richter ehhez igazodva tervezi meg a tökéletesen passzoló modelleket a gyermekek számára, amelyek megfelelő rugalmasságot biztosítanak, és kitűnően tartják a kis bokájukat.

A kimondottan gyerekeknek szánt elsőrangú cipők  (x)

A Richter a gyermekek egészséges fejlődésének szolgálatában
Ezekkel a rendkívül előnyös tulajdonságokkal bíró cipőkkel találkozhatunk a VIBA cipő webáruház gyerekcipői között. Különböző színek és kivitelek közül válogathatunk az örökmozgó csöppségek lábaira tervezett lábbelik széles kínálatában.

Már az első lépéseket célszerű ilyen magas minőségű és tökéletes tartást biztosító cipőcskékben megtenni, hiszen további mozgásfejlődésüket is jelentősen befolyásolja a lábbeli minősége. A kényelem mellett a talp izmainak és szalagjainak fejlesztése is rendkívül lényeges szempont még ebben az időszakban. Rengeteg betegség és rendellenesség előzhető meg a megfelelő gyerekcipők viselése által.

A Richter modellek jellegzetes tulajdonságai
Minden egyes Richter cipő hajlékony talppal és bőr felsőrésszel rendelkezik, az orrvédővel ellátott első lépés modellek pedig a kúszás és mászás időszakában nyújtanak nagy segítséget, emellett a cipőt is védik a sérülésektől.

A nagyobbacskáknak készült darabok támaszt nyújtanak a vég nélküli futás, az önfeledt ugrándozás és az artistákat is túlszárnyaló mászókázás közben. De a Richter lábbelik sem mindig alkalmasak ezeknek a feladatoknak az ellátására. Abban az esetben, ha rossz méretet választunk, nem fognak maximális védelmet és biztonságot nyújtani. De ez csak rajtunk múlik: muszáj erre különös tekintettel odafigyelni!

Mindig mérjünk, ne hagyatkozzunk a gyerekre!
Az egészséges fejlődéshez csak abban az esetben fog a Richter cipő hozzájárulni, ha a megfelelő méretben kerül a kis lábacskákra. Mivel gyorsan nőnek az apróságok, ezért érdemes mindig egy leheletnyivel nagyobb cipőt választani és eleinte egy vastagabb zoknival viselni.

Figyeljünk oda arra is, hogy a cipő ne legyen se túl szoros, se túl tág a lábfej részénél, mert rendellenes fejlődés vagy sebes láb lehet a következménye. Ne bízzuk a kicsikre annak eldöntését, hogy jó-e nekik a cipő vagy sem. Az idegrendszerük még nem olyan fejlett, hogy ezt el tudják dönteni, így könnyen előfordulhat, hogy helytelenül fogunk választani. Ezek a modellek pedig amúgy is annyira elvarázsolják őket, hogy ha kicsi, ha nagy, könnyen lehet, hogy mindenképpen azt fogják mondani, hogy pont jó.

Feltétlenül mérjük le a cipő belső talphosszát és a gyerek lábát is. Legalább 1,2 cm-rel nagyobb cipőre lesz szükség, mint a kis talpacskák hossza. Mindenképpen győződjünk meg róla, hogy megfelelő legyen a méret!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!