25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Májusban támad a Showgunners

Eredetileg Homicidal All-Stars néven futott a játék, de címet cserélt.

Írta: GeryG

A tavalyi gamescom idején még Homicidal All-Stars néven futott az Artificer stúdió és a Good Shepherd Entertainment körökre osztott taktikai-stratégiai játéka. Ám a készítők talán úgy érezték, hogy ez nem tükrözi eléggé, mi előtt is akarnak tisztelegni a játékkal, ezért új címet választottak: Showgunners!

A játék lényege ettől még változatlan. A '80-as évek akcióklasszikusai, mint A menekülő ember, a Menekülés New Yorkból vagy a Robotzsaru adták az ihletet a játékhoz, amely így egy őrült és brutális valóságshowról szól. Ebben a résztvevők egymást gyilkolják különböző eszközökkel és különböző pályákon. A játékosok egy bosszúsztorit élhetnek majd át, miközben valóságos TV-s legendává válnak a csaták során.

A játékmenet a klasszikus XCOM-alapokra épül, vagyis karaktereinkkel körökre osztott formában lőhetjük vagy kaszabolhatjuk halomra a többi karaktert. Csapatunkat különböző képességekkel és arzenállal rendelkező harcosokból állíthatjuk össze, ami kellően elmélyítheti a taktikázási lehetőségeinket is. Nem beszélve a karakterfejlődésről, amely szintén minden karakternél más és más irányt vehet.

A Showgunners kizárólag PC-re készül és május 2-án fog megjelenni. Addig még van pár hét, viszont a Steamen már egy ideje elérhető a demo is, amelybe újdonságként bekerült a Twitch-támogatás. Vagyis most már lazán megoszthatod másokkal, amint ripityára lősz mindent a játékban, a nézőid pedig élőben befolyásolhatják a partydat.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Showgunners

Platform:

Fejlesztő: Artificer

Kiadó: Good Shepherd Entertainment

Megjelenés: 2023. május 2.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!