25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mozgásban az Atlas Fallen

A Deck13 új játéka már pontos megjelenési dátummal is rendelkezik.

Írta: GeryG

Tavaly nyáron mindenféle felhajtás nélkül jelentette be a Focus Entertainment, hogy a The Surge-öt is jegyző Deck13 stúdió új játékon dolgozik. Az Atlas Fallen egy külső nézetes akció-kalandjáték, amelyet szerepjátékos elemekkel is alaposan nyakon öntenek. A készítők a napokban fedték fel az első játékmenet-bemutatót, illetve az is kiderült, meddig kell várnunk a premierre.

Az Atlas Fallen egy sivatagos világba kalauzolja a játékosokat, amelyet gonosz istenek tartanak rettegésben. A vidéket hatalmas szörnyek járják, akiket csak a hősök tudnak legyőzni. A játékosok is ilyen hősöket alakítanak majd, akik különleges fegyvereiknek köszönhetően vehetik fel a harcot a gonosz istenekkel és azok csatlósaival.

A játékban ősi romokat fedezhetünk fel, ahol az események okai után kutathatunk és régi rejtélyeket oldhatunk meg. Csaták közben új képességeket tanulhatunk, hogy idővel egyre összetettebb támadási mintákat vethessünk be.

Az Atlas Fallen az első gameplay-előzetese alapján kifejezetten pofásnak ígérkezik, így már csak a sztorinak és a játékmenetnek kell kellően lebilincselőnek lenni, hogy egy sikerjátéknak örülhessünk. A premierre PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is május 16-án kerülhet sor.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Atlas Fallen

Platform:

Fejlesztő: Deck13

Kiadó: Focus Entertainment

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2023. augusztus 10.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!