25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

A legfrissebb munkák Egerben és környékén (x)

Írta: hirdetés (x)

Ebben a cikkben szeretnénk néhány munkakört bemutatni, amelyeknek az a közös tulajdonsága, hogy mindegyiket a napokban adták fel, tehát ha kedvet kaptunk hozzá, azonnal jelentkezhetünk is rá.

Betontermék gyártó
Ha jó fizikumnak örvendünk, akkor az első lehetőségünk az EgerAllas állásgyűjtő portál, az egerallas.hu listáján a betortermék gyártó munkakör. Nem szükséges sem szakmai tapasztalat, sem nyelvtudás. Tekintettel a munka jellegére, elsősorban férfi munkavállalók jelentkezését várják.

Előnyt jelent a targonca- és gépkezelői tapasztalat, illetve a B kategóriás jogosítvány.

A legfrissebb munkák Egerben és környékén (x)

Villanyszerelő
Karbantartó cég várja az új belépő kollégákat elektromos berendezések javítására. A munkavégzés helyszínei: Eger és környékbeli áruházak és raktárak. A felvételhez elektromos vagy villanyszerelői alapképzés szükséges. Mivel kiszállással végzik ezt a munkát, ezért fontos, hogy rendelkezzünk B kategóriás jogosítvánnyal, valamint gépkocsivezetői gyakorlattal.

Mindezekért cserébe egy segítőkész csapat tagjaivá válhatunk, ahol a tagok odafigyelnek egymásra, és megbecsülnek minden munkavállalót. Minimálbérnél jóval magasabb juttatást ígérnek, ha túlórára kerül sor, pótlékokban kompenzálják. A munkaviszony során céges mobiltelefont adnak, szinte korlátlan internetezési lehetőséggel.

Könyvelő
Könyvelőirodák is adtak fel hirdetéseket, várják az új mérlegképes könyvelő, valamint számviteli asszisztensként dolgozó kollégákat.

A könyvelő feladata a társas vállalkozások teljes körű könyvelése, illetve a beérkező számlák és bizonylatok tartalmi és formai ellenőrzése. A minden hónapban elvégzendő adóbevallások elkészítésében is élen kell járnia, csakúgy, mint a havi-, negyed- és éves zárási feladatok során.

A számviteli asszisztens segít a könyvelőnek előkészíteni a könyvelendő tételeket, adatokat rögzít, amelyeket Excel táblába rendszerez.

A könyvelő munkakör esetében megszerzett mérlegképes könyvelői képesítéssel lehet jelentkezni, a számviteli asszisztensnél ennek megléte csupán előnyt jelent.

A bérezés megegyezés szerint történik.

Technikus
Technikusként több egri cégnél is elhelyezkedhetünk. Például van egy cég, amely lemezalkatrészek, gépburkolatok, lakossági kazántestek gyártásával foglalkozik. Versenyképességük megőrzése és a hatékonyság növelése érdekében új technológiákat vezettek be, és bővítették az eszközparkjukat is. Az új kollégának ebben a szuper környezetben kell mérnöki, technikusi feladatot ellátnia.

Előnyt jelent a gépészmérnöki vagy a középfokú végzettség és a termelésben szerzett releváns tapasztalat.

A magas bérezés mellett béren kívüli juttatások, munkába járási hozzájárulás és céges mobiltelefon is üti az új belépő markát.

A fenti négy példa csupán ízelítőként szolgált a naponta frissülő hirdetési felületen, ám ha nem szeretnénk lemaradni az újdonságokról feliratkozhatunk az oldal hírlevelére is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!