Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jamie Lee megszelidül

2003.11.07. 11:10 | Dino | kategória: Mozi

Jamie Lee Curtis sokáig a merészségéről volt híres. A Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday, hazai bemutató: december 18.) főszereplője még negyven fölött is vállalt (majdnem) meztelen fényképezkedést egy magazinnak, állítása szerint éppen azért, hogy kortársai megértsék: az idő múlásával a szépség megváltozik, és felesleges bárkinek is amiatt szomorkodnia, hogy már nem tökéletes. Amióta azonban férje, Christopher-Guest megörökölte apjától a lordi címet, és így Curtis Lady Hayden-Guest lett, minden megváltozott. Azóta rövidújjú blúzban sem jelenik meg a nyilvánosság előtt, és csak olyan filmben vállal szerepet, amit a gyerekeinek is szívesen megmutatna.
Új vígjátéksikere, a Nem férek a bőrödbe is összefügg azzal az egyszerű ténnyel, hogy nagyobbik lánya, Annie 16 éves: és a színésznő majdnem azokkal a problémákkal küzd, amikkel filmbeli figurája.
– A lányom szerencsére nem gitározik egy rockzenekarban – nyilatkozta a színésznő. – De ha megtenné, valószínűleg körülbelül úgy reagálnék rá, ahogy az a nő, akit a filmben játszom. És a körülötte legyeskedő fiúkra is majdnem úgy reagálok, mint ahogy eljátszottam. Úgyhogy a filmet forgatva jöttem rá, hogy mennyire nevetséges lehetek néha. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló