Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jamie Lee megszelidül

2003.11.07. 11:10 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Jamie Lee Curtis sokáig a merészségéről volt híres. A Nem férek a bőrödbe (Freaky Friday, hazai bemutató: december 18.) főszereplője még negyven fölött is vállalt (majdnem) meztelen fényképezkedést egy magazinnak, állítása szerint éppen azért, hogy kortársai megértsék: az idő múlásával a szépség megváltozik, és felesleges bárkinek is amiatt szomorkodnia, hogy már nem tökéletes. Amióta azonban férje, Christopher-Guest megörökölte apjától a lordi címet, és így Curtis Lady Hayden-Guest lett, minden megváltozott. Azóta rövidújjú blúzban sem jelenik meg a nyilvánosság előtt, és csak olyan filmben vállal szerepet, amit a gyerekeinek is szívesen megmutatna.
Új vígjátéksikere, a Nem férek a bőrödbe is összefügg azzal az egyszerű ténnyel, hogy nagyobbik lánya, Annie 16 éves: és a színésznő majdnem azokkal a problémákkal küzd, amikkel filmbeli figurája.
– A lányom szerencsére nem gitározik egy rockzenekarban – nyilatkozta a színésznő. – De ha megtenné, valószínűleg körülbelül úgy reagálnék rá, ahogy az a nő, akit a filmben játszom. És a körülötte legyeskedő fiúkra is majdnem úgy reagálok, mint ahogy eljátszottam. Úgyhogy a filmet forgatva jöttem rá, hogy mennyire nevetséges lehetek néha. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.