25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Az Assassin's Creed Mirage is játékmenet-bemutatót kapott

Októberben érkezik a sorozat bagdadi része.

Írta: Dino

A görög tematikájú Odyssey és a vikinges Valhalla után idén három év szünet után tér vissza az Assassin's Creed széria, amelyben ismét új helyszínre, a IX. századi Bagdadba látogathatunk el.

Az Assassin's Creed Mirage főhőse Basim, a széria történelmének egyik legügyesebb és legsokoldalúbb bérgyilkosa. A játékmenetet bemutató videóból kiderül, hogy a 15 éves sorozat fő elemeit mind megkapjuk, de pár újjal is bővül a repertoár. Így például magas rudak segítségével vetődhetünk át egyik épületről a másikra vagy egy csatorna túlpartjára. Az assassin's focus elnevezésű képességgel pedig Basim több célpontot kijelölhet, akiket aztán gyors egymás utánban végezhet ki.

A videóban felbukkan még Fuladh is, aki fontos szerepet tölt be Basim életében, és asszaszinná válásának útjában. A nyugodt és bölcs sasmester néha ijesztő lehet az újoncok számára, de ugyanakkor jó humorérzékkel is rendelkezik.

Az Assassin's Creed Mirage október 12-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!