25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Még idén érkezik a The Talos Principle 2

Folytatást kap a Croteam first-person logikai játéka.

Írta: Dino

A Croteam a Serious Sam sorozat mellett egy first-person logikai játékkal is megörvendeztette jó pár évvel ezelőtt a gamereket. Ez volt a The Talos Principle, amely a feladványok mellett filozofikus történetével dolgoztatta meg agytekervényeinket.

A PlayStation Showcase keretében fedte fel a horvát csapat, hogy készül a folytatás, azaz a The Talos Principle 2, amelyben egy titokzatos építmény felfedezése vár ránk.

A távoli jövőben járunk, amikor az emberiség már rég kihalt, kultúránkat azonban a világban lakó, képünkre formált robotok megőrizték. Az építményben mászkálva aztán számos kérdés kerül elénk, például a kozmosz természetéről, a hit és az ész ellentétéről, valamint az attól való félelemről, hogy megismétlődnek az emberiség által elkövetett hibák.

A játék egyszerre lesz ismerős és mutat majd újat számunkra. Utóbbiba tartozik például a gravitáció manipulálása. Számtalan feladvány vár ránk, de a befejezéshez nem lesz szükséges mindet megoldani. Ilyenek lesznek az extra arany puzzle-k, amelyek még jobban próbára teszik majd gondolkodásunkat.

A The Talos Principle 2 PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül, megjelenésére pedig várhatóan még ebben az évben sor kerül.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!