25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Két hét múlva kiteljesedik a The Pegasus Expedition

A sci-fi stratégiai játék tavaly ősszel jelent meg early accessben, amit még ebben a hónapban elhagy.

Írta: GeryG

A Fulqrum kiadó gondozásában érkezett meg tavaly októberben a Kalla Gameworks stúdió sci-fi stratégiai játéka, a The Pegasus Expedition. Ebben a játékosok az emberiség megmentésének utolsó esélyeként indulnak expedícióra a Pegasus-galaxisba, hogy új otthont találjanak. A játék tavaly csak early accessben jelent meg, amelyet heteken belül el fog hagyni.

A legújabb hírek szerint a teljes játék június 20-án fog megjelenni PC-re. A premierkor érkezik meg az ötödik alternatív szcenárió, a The Purge, amelyben a játékosok átvehetik az irányítást az emberiség (és úgy általában mindenféle egyéb, az univerzumban fellelhető életforma) elpusztítására megalkotott idegen biomassza felett. A teljes kiadással a diplomáciai rendszer is megújul, de az MI-t is frissítik és a szokásos hibajavítások sora sem marad el.

A premierdátumot egy vadonatúj előzetesben leplezték le a készítők. Ebben egy picit összegzik a ránk váró történetet és a játékmenetből is kapunk egy kis ízelítőt.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!